Ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα διοργανώσουν το ALL STAR GAME Παλαιμάχων την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας Βόλου.

Οι παίκτες που θα αγωνιστούν στο ALL STAR GAME Παλαιμάχων θα προκύψουν μέσα από τις εξής διαδικασίες:

1. Δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο ALL STAR GAME Παλαιμάχων.

2. Διαδικτυακή ψηφοφορία παλαιμάχων παικτών στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ  για την ανάδειξη των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, οι παλαίμαχοι αθλητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στη ψηφοφορία του ALL STAR GAME Παλαιμάχων θα πρέπει να αποστείλουν το έντυπο που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ (e-mail:secr@esake.gr, fax 2107565589) ή στον ΠΣΑΚ (e-mail: info@psak.gr, fax: 2108216200) μέχρι την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει διαδικτυακή ψηφοφορία στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ με τα ονόματα των παλαιμάχων αθλητών που έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον να συμμετάσχουν. Στην ψηφοφορία, η οποία θα διαρκέσει περίπου 20 ημέρες, θα μπορούν οι φίλαθλοι του μπάσκετ να ψηφίζουν τους αγαπημένους τους παίκτες που έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου λίγες μέρες πριν τις 3ήμερες εκδηλώσεις του ALL STAR GAME 2012.

Μοναδική προϋπόθεση για τη δήλωση ενδιαφέροντος του παλαίμαχου αθλητή έχει οριστεί η συμμετοχή του σε επίσημο αγώνα της Α’ και Α1 Εθνικής Κατηγορίας.