Aries Trikala BC και επίσημα!

Η συμφωνία με έναν μεγάλο χορηγό ήταν γνωστή εδώ και λίγες μέρες. Πλέον παρουσιάστηκε και επίσημα η συμφωνία των Τρικάλων με την εταιρεία Aries σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Η εταιρεία Aries που δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται σε εισαγωγές και αντιπροσωπείες μηχανημάτων ,θέρμανσης – κεντρικού κλιματισμού – θέρμανση δαπέδου δροσισμός – υδραυλικά – ηλιακά συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας και παραγωγής νερών χρήσης – φυσικό αέριο και υγραέριο – αντλίες θερμότητας και ανανεώσιμες πήγες ενέργειας θα είναι ο βασικός συμπαίκτης των Τρικάλων στην συνέχεια του πρωταθλήματος και μέχρι το τέλος της σεζόν δίνοντας μάλιστα το όνομα της στην Τρικαλινή ομάδα μπάσκετ που θα ονομάζεται πλέον Aries Trikala BC

Ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Χλωρός σημείωσε χαρακτηριστικά: «Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την χορηγία με την βοήθεια του πρώην προέδρου Δημήτρη Σιαφαρίκα με την εταιρεία Aries που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή συστημάτων, θέρμανσης, ψύξης, κλιματιστικών και φυσικού αερίου. Είναι μία εταιρεία που μας βοηθά εδώ και χρόνια ενώ φέτος αναλαμβάνει την χορηγία του ονόματος. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Κουτσιντά και τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κ. Ρουσιαμάνη . Ήταν η ανάσα που χρειαζόταν η ομάδα για να συνεχίσει τις προσπάθειες της».

Ο πρόεδρος της Aries κ. Γιώργος Κουτσιντάς σημείωσε: «Εύχομαι αυτή η συνεργασία να είναι προς όφελος και των δύο. Αυτή η συνεργασία επιτυγχάνεται εν μέσω μιας οικονομικά δύσκολης εποχής και επιτυγχάνεται πρώτον λόγω εντοπιότητας του Αχιλλέα Ρουσιαμάνη και δεύτερον γιατί η εταιρεία εδώ και πάρα πολλά χρόνια κάνει διαφήμιση μόνο σε αθλητικούς συλλόγους γιατί αντιλαμβάνεται τα θέματα τα οικονομικά που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι. Θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα καλά αποτελέσματα, υγεία, καλά αποτελέσματα και εύχομαι το 2013 να τους βρει στην μεγάλη κατηγορία».

Ο διευθύνων σύμβουλος κ. Ρουσιαμάνης τόνισε: «Χαιρόμαστε πάρα πολύ για την συνεργασία μας με την ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων. Ευχόμαστε ότι το καλύτερο για το 2013. Μετά από συχνή επικοινωνία που είχαμε με τον φίλο μας τον Δημήτρη Σιαφαρίκα αντιληφθήκαμε το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας και προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να βοηθήσουμε. Κύριο μέλημα μας είναι να βοηθήσουμε στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας οπότε προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε τουλάχιστον τους παίκτες που αγωνίζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ήταν μία απαίτηση προς τον πρόεδρο όλα τα κεφάλαια της χορηγίας να δοθούν σε αυτούς που αγωνίζονται μέσα στο γήπεδο γιατί πιστεύουμε πως αν η ομάδα συνεχίσει με τον ρυθμό αυτό να ανέβει κατηγορία».

Ο Γιάννης Τζήμας δήλωσε: «Η ομάδα ξεκίνησε μία μεγάλη προσπάθεια εδώ και 1,5 χρόνο κάνοντας την πόλη περήφανη. Η αγωνιστική προσπάθεια είναι σημαντική αλλά αυτό δεν φτάνει αν δεν υπάρξει οικονομική στήριξη. Γι΄ αυτό λοιπόν πιο σημαντική από την προσπάθεια την δική μας και των παικτών μας είναι η προσπάθεια της διοίκησης και των χορηγών μας για να μπορέσει να λειτουργήσει ο σύλλογος. Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τους ανθρώπους της Aries, ευχαριστούμε την διοίκηση που προσπαθεί. Κάνουμε έναν μεγάλο αγώνα για την επιβίωση της ομάδας».

Ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Φούντας επεσήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους τηςAries που είναι πα κοντά μας για την οικονομική συμπαράσταση στην ομάδα όχι μόνο φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια. Οι καιροί είναι δύσκολοι, ιδίως για επενδύσεις στον χώρο του αθλητισμού. Ήταν πολύ σημαντική η στιγμή που έγινε αυτό γιατί υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει αυτή η ομάδα να παραμείνει ζωντανή για να βλέπουν οι φίλαθλοι της ομάδας αγώνες υψηλού επιπέδου στην πόλη μας».

Στο πάνελ ήταν και ο Γιώργος Λεπενιώτης που σημείωσε: «Εκ μέρους των παικτών θέλω και εγώ να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους ανθρώπους της Aries για την οικονομική τους στήριξη σε αυτήν την δύσκολη περίοδο.. Εμείς υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε και δεν παύουμε να είμαστε επαγγελματίες αθλητές ανεξαρτήτων συνθηκών. Η ομάδα αποτελείται από εκπληκτικούς χαρακτήρες, από εκπληκτικά παιδιά. Αυτό που υποσχόμαστε είναι ότι θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε όλους όσους μας στηρίζουν».

Τέλος, ο Βαγγέλης Φρύδας μέλος του ΔΣ είπε: «Σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη μέρα γιατί συμβαίνει κάτι πρωτοπόρο για τα Τρίκαλα καθώς δίνεται η χορηγία ονόματος. Οι άνθρωποι της Ariesαποφάσισαν σε μία δύσκολη συγκυρία να κάνουν ένα βήμα πολύ μεγάλο και να στηρίξουν την προσπάθεια πιστεύοντας και στους ανθρώπους της ομάδας και στα παιδιά, και στον προπονητή αλλά και στην πόλη».