Για μια ακόμη χρονιά η Basket Academy M.B.A., σε συνεργασία αυτή τη φορά με τον ΑΟ Γαλήνη, είναι έτοιμη να διοργανώσει στην Πάτρα το επόμενο χρονικό διάστημα, ένα μεγάλο καμπ για μικρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια (ηλικία 8-10 και 10-12 χρόνων).
Καμπ, στο οποίο θα κληθούν να διδάξουν τα μυστικά του αθλήματος κορυφαία προπονητικά ονόματα όχι μόνο της περιοχής μας και της Ελλάδας, αλλά ακόμη και από το εξωτερικό, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, σε ανάλογες διοργανώσεις που έγιναν.
Η όλη φιλοξενία της καθημερινής προπονητικής δουλειάς στις πολύ όμορφες και περιέχοντας όλες τις ανέσεις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΟ Γαλήνη (θα διαμορφωθούν ανάλογα για τις ανάγκες του καμπ), είναι ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα, ενώ έχουν προβλεφθεί δυο περίοδοι, με την 1η να έχει προγραμματιστεί από 29 Ιουνίου έως και 7 Ιουλίου.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής (το όλο κόστος 70 ευρώ) καθημερινά στα τηλέφωνα             6975 729316      και  6977 816363, όπως και καθημερινά στις εγκαταστάσεις της Γαλήνης.
Η προθεσμία δηλώσεων είναι μέχρι τις 25 Ιουνίου και το επόμενο χρονικό διάστημα, θα ανακοινωθεί και το πλήρες πρόγραμμα της 1ης αυτής περιόδου του καμπ.
Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν από τους διοργανωτές μπλουζάκια και καπελάκια όπως και άλλα δώρα, ενώ επίσης έχουν προγραμματιστεί και ειδικές ημερίδες με θέμα το μπάσκετ, στις οποίες το παρών θα δώσουν κορυφαία ονόματα του χώρου.