Μόνο φτωχό, από άποψη χαράς και πανηγυρισμών, δεν ήταν το τριήμερο που πέρασε για την ομάδα του Σπόρτιγκ. Το εναρκτήριο λάκτισμα έδωσε η εκδήλωση για τα 20 χρόνια ύπαρξης του sporting club 1991 στο οποίο παραβρέθηκαν όλοι οι πιστοί φίλοι της ομάδας, καθώς και άνθρωποι που έχουν γίνει πια κομμάτι του ιστορικού συλλόγου.

Μπορεί μετά από το σβήσιμο των κεριών να ήρθε μια δυσάρεστη είδηση, αυτή της αποχώρησης του προπονητή της γυναικείας ομάδας, Γιώργου Τσούφη για λόγους παραδειγματισμού, όμως όπως τόνισαν και οι ίδιοι: «Δεν υπάρχουν θλιμμένοι στη γιορτή μας» καθώς τον θεωρούν απαραίτητο, ώστε να καταφέρουν τα όσα ονειρεύονται για το μέλλον του τμήματος, προτρέποντας τον έτσι για αθέτηση της απόφαση του.

Τα τραγούδια τους συνέχισαν το πρωί της Κυριακής, όπου η ομάδα των «μπλαουκράνα» πήρε μια σημαντική νίκη κόντρα στη Γέρα αναζωπυρώνοντας τις ελπίδες της για την παραμονή στη Γ’ εθνική κατηγορία. Τώρα, αν νομίζετε ότι όλα τέλειωσαν εκεί… γελιέστε, αφού ακολούθησε η κοπή της πίτας του συλλόγου.

Το κλειστό το Πατησίων γέμισε με κόσμο και στολίστηκε με το πρώτο κομμάτι του φωτογραφικού… πάζλ της γυναικείας ομάδας, η οποία πριν είκοσι χρόνια αγωνίστηκε σε δύο διαδοχικά ευρωπαϊκά final four. Μάλιστα, αυτό τοποθετήθηκε στον τοίχο του γηπέδου πίσω από το καλάθι της πλευράς του σταθμού του Αγ. Ελευθερίου περιμένοντας και άλλα που θα ακολουθήσουν. Επίτιμοι καλεσμένοι του ομίλου, η εθνική ομάδα των Special Olympics, καθώς και η Άννυ Κωνσταντινίδου με τον Βαγγέλη Νικητόπουλο, οι οποίου μάλιστα πήραν το λόγο αποκαλύπτοντας το όραμα και τους στόχους της νέας διοίκησης.Ενώ η επίδειξη ιαπωνικών πολεμικών τεχνών και ο διαγωνισμός τρίποντων με έπαθλο υπογεγραμμένες μπάλες από τους αθλητές της πρώτης ομάδας του συλλόγου στους νικητές έδωσαν τη δική τους πινελιά.

Εκεί που όλα τελείωσαν και ήρθε η ώρα για ξεκούραση από το γεμάτο αυτό το τριήμερο «έσκασε» ακόμα μια χαρμόσυνη πληροφορία για την πρόκριση της ομάδας των ανδρών στους “16” του κυπέλλου ΕΣΚΑ μιας και ο ΑΠΣ Φιλίππου αποφάσισε να μη συμμετέχει στη διοργάνωση δίνοντας έτσι τη χαρά, αλλά και το περιθώριο στους αθλητές του Δημήτρη Αποσκήτη να προετοιμαστούν καλύτερα για τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου νότου .