Τα ψέματα τελείωσαν, η μέρα της κρίσης έφτασε και σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε ποιες ομάδες θα ανανεώσουν το εισιτήριό τους στην Γ’ Εθνική και ποιες θα την αποχαιρετήσουν.

Η μεγάλη μάχη της παραμονής, όπως άλλωστε αναμενόταν, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε, εκεί όπου ουσιαστικά τέσσερις ομάδες παλεύουν για δύο θέσεις σωτηρίας.

Συνεπώς, το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου είναι το Ακράτα-Ε.Α.Π., με τους δύο Αχαιούς να θέλουν μόνο τη νίκη, ενώ το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα ίσως επηρεάσει κι άλλες ομάδες.

Ο Παναιτωλικός και ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου, που είναι οι άλλοι δύο ενδιαφερόμενοι στην αποφυγή του υποβιβασμού, δίνουν δύσκολες εξετάσεις εκτός έδρας με τους Χολαργό και Εσπερο Α.Ο.Π.Α. αντίστοιχα.

Κατά τα άλλα, η Πρωταθλήτρια Αγ. Παρασκευή ετοιμάζει φιέστα για την επάνοδό της στην Β’ Εθνική, υποδεχόμενη τον Μίλωνα, ενώ σε ματς περισσότερο γοήτρου και λιγότερο βαθμολογικού ενδιαφέροντος η Παναχαϊκή θα φιλοξενήσει τον Κεραυνό Αιγίου, σε ένα ακόμα Αχαϊκό ντέρμπι και η Καλαμάτα ’80 θα αντιμετωπίσει τον Πορφύρα.

Τέλος, το Λεωνίδιο θα πάρει άκοπα το ροζ φύλλο στα χαρτιά με 20-0 α.α., αφού ο Τήρωνας Αγ. Θεοδώρων δήλωσε παραίτηση από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής:

Αγ. Παρασκευή-Μίλωνας (Κοντόπευκου, 17.00)
Εσπερος Α.Ο.Π.Α.-Κρόνος Αγ. Δημητρίου (Αλεξιώτισσας, 17.00)
Χολαργός-Παναιτωλικός (Χολαργού, 17.00)
Παναχαϊκή-Κεραυνός Αιγίου (Παναχαϊκής, 17.00)
Ακράτα-Ε.Α.Π. (Ακράτας, 17.00)
Καλαμάτα ’80-Πορφύρας (Τέντας, 17.00)