Λίγες ημέρες πριν το 2011 μας αποχαιρετήσει, και οι ομάδες πλέον βρίσκονται σε επρίοδο ξεκούρασης, το επίσημο blog της Κομοτηνής κάνει την ανασκόπηση της ομάδας για την μέχρι τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα.

«Παρότι πραγματοποίησε έναν τρομερό δεύτερο γύρο, γνωρίζοντας μόλις μία ήττα , ο ΓΑΣ Κομοτηνή πλήρωσε το νωθρό ξεκίνημα και κατετάγη τρίτος στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, πίσω από την Χαλκηδόνα και το Ανατόλια. Η σεζόν 2010-11 έκλεισε με θετικό τρόπο, καθώς ο ΓΑΣ συνέτριψε το Ανατόλια με 90-63 στην τελευταία παράσταση εντός του παρκέ του Γιώργου Κουτσοβασίλη, ο οποίος το Καλοκαίρι ανακοίνωσε την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση με ψηλά το κεφάλι. Στο τελευταίο παιχνίδι σημείωσε 24 πόντους ενώ γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο, ο οποίος φώναζε ρυθμικά το όνομα του .

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η σεζόν 2011-12, καθώς λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας ο Στάθης Καμαράκης συμφώνησε με τους Ικάρους Σερρών, αφήνοντας την ομάδα μας χωρίς προπονητή. Τον έμπειρο τεχνικό διαδέχθηκε ένας ταλαντούχος, ικανότατος και φιλόδοξος τεχνικός με πολλές γνώσεις πάνω στο χώρο του μπάσκετ, ο Θανάσης Χατζηνικολάου. Η ομάδα μέχρι στιγμής έχει 5 νίκες (4 εντός και 1 εκτός) ενώ γνώρισε και 3 εκτός έδρας ήττες».