Θέση στο μουσείο του ΠΑΟΚ αποκτά ο Γιάννης Γιαννούλης!

giannoulis_paok2Τη δική του θέση στο μουσείο του ΠΑΟΚ αποκτά ο Γιάννης Γιαννούλης. Ο πρώην διεθνής άσος του ΠΑΟΚ και νυν παίκτης του Ηρακλή Κοζάνης, μία 20ετία μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λαμία, παραχώρησε τρία πολύ σημαντικά αντικείμενα συνδεδεμένα με τον συγκεκριμένο τίτλο, στο μουσείο της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Γιαννούλης, μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ που κατέκτησε το 1995 το Κύπελλο Ελλάδας στο Final Four της Λαμίας, έβγαλε από την συλλογή του και παρέδωσε στην ΚΑΕ για το μουσείο της ομάδας μπάσκετ, το διχτάκι που είχε πάρει από το ένα στεφάνι, καθώς και το μετάλλιό του, ενώ στο μουσείο θα υπάρχει και η φανέλα του από τον τελικό, την οποία είχε ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ και προσωπικός φίλος του Γιαννούλη Νίκος Κριτζαλίδης, που την κρατούσε στη δική του προσωπική συλλογή από το 1995!

giannoulis_paokΌπως αναφέρει το επίσημο site του συλλόγου του ΠΑΟΚ οι εργασίες στο μουσείο της ομάδας μπάσκετ συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν υπό την επίβλεψη της εταιρίας ΑΝΑΔΟΜΩ, ενώ όσοι φίλοι της ομάδας θέλουν πληροφορίες ή επιθυμούν να παραχωρήσουν αντικείμενα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ώστε να πάρουν και αυτά την θέση τους στο μουσείο, μπορούν να επικοινωνούν στο museum@paokbc.gr

Πηγή πληροφοριών και φωτογραφίας: www.paokbc.gr