Τρία νέα πρόσωπα προστέθηκαν στο ρόστερ του Πανελληνίου. Οι «ολυμπιονίκες» ανακοίνωσαν την απόκτηση των Κώστα Γιαννούλη, Θοδωρή Γενιτσαρίδη και Παύλου Βασιλειάδη, με το τριπλό αυτό… χτύπημα να προσβλέπει τόσο στο παρόν, όσο – και πολύ περισσότερο – το μέλλον της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ενίσχυση της ανδρικής μας ομάδας Μπάσκετ συνεχίζεται!
Ο Πανελλήνιος Γ.Σ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των Κώστα Γιαννούλη, Θοδωρή Γενιτσαρίδη και Παύλου Βασιλειάδη, τριών νεαρών αθλητών που έρχονται να ενισχύσουν το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας.
Ο Κώστας Γιαννούλης έρχεται από την Α’ ΕΣΚΑ, όπου συνεργάστηκε με τον προπονητή της ομάδας μας, Αντώνη Μάντζαρη με τα χρώματα της Άμιλλας Περιστερίου, γνωρίζοντας πολύ καλά τη φιλοσοφία και τις απαιτήσεις του.
Ο Θοδωρής Γενιτσαρίδης, αγωνιζόμενος στις θέσεις των γκαρντ, αποτελεί μία ακόμη σημαντική προσθήκη για το σύλλογό μας. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη National League 2 με τα χρώματα του Πορφύρα και έρχεται έχοντας ήδη παραστάσεις από ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επίπεδο.
Ο Παύλος Βασιλειάδης προέρχεται από τον Παναθηναϊκό, κουβαλώντας σημαντικές εμπειρίες από το υψηλότερο επίπεδο των εφηβικών πρωταθλημάτων και αποτελώντας έναν αθλητή με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης.
Η φιλοσοφία του Πανελληνίου Γ.Σ. παραμένει σταθερή: να επενδύει σε νέους αθλητές με ταλέντο, φιλοδοξία και διάθεση για δουλειά, δημιουργώντας τις βάσεις για μια ομάδα με παρόν και μέλλον.
Καλωσορίζουμε τον Κώστα, τον Θοδωρή και τον Παύλο στην οικογένεια του Πανελληνίου Γ.Σ. και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα!».
