Αναστολή της αποχής των διαιτητών στις Κυκλάδες, μετά από τις άμεσες διαπραγματεύσεις…

Η αγάπη για το μπάσκετ κέρδισε τις όποιες αντιπαλότητες προέκυψαν και μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα οι διαβουλεύσεις απέδωσαν καρπούς. Οι διαιτητές των Κυκλάδων προχωρούν στην αναστολή των κινητοποιήσεων και της αποχής που είχαν αποφασίσει, μετά από τις διαβουλεύσεις, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με την ΕΣΚΚ, ενώ όπως επισημαίνουν θα συνεχίσουν την προσπάθεια για να προστατευθούν τα μέλη, αλλά πολύ περισσότερο για να βελτιωθεί το Κυκλαδίτικο μπάσκετ ακόμη περισσότερο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ύστερα από τις πολύωρες διαβουλεύσεις μεταξύ των μελών του ΔΣ του Συνδέσμου μας και των μελών της ΕΣΚΚ και αφού τα αιτήματα που οδήγησαν στην απόφαση για αποχή των διαιτητών-μελών μας από το πρωτάθλημα της ΕΣΚΚ για τις ημερομηνίες 18-19-20/1/2020 ικανοποιήθηκαν, το ΔΣ του Συνδέσμου μας αποφάσισε την αναστολή της αποχής έχοντας γνώμονα το καλό του Κυκλαδίτικου μπάσκετ.
Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες μεταξύ όλων των φορέων ώστε ο Σύνδεσμος να προστατέψει τα μέλη του και να μην αναγκαστεί να προβεί σε ανάλογες αποφάσεις.