Ανεβάζουν ρυθμούς οι Ικαροι (vd)

ikaroi-serron_logoΗ νίκη των Ικάρων στην Καβάλα, αποτέλεσε βάλσαμο για τους παίκτες και τον προπονητή, που κέρδισαν χρόνο, στη δύσκολη προσπάθεια που καταβάλουν μέχρι την κατάκτηση του φετινού στόχου, που είναι η ανάδειξη νέων ταλαντούχων παικτών.

Η ομάδα δουλεύει πανομοιότυπα σε 3 τμήματα (παιδικό-εφηβικό-αντρικό) με παίκτες που εναλλάσσονται στης προπονήσεις μη μένοντας στάσιμοι αλλά και με προπονητές απόλυτα συνεργάσιμους μεταξύ τους, προκειμένου να επιτευχτεί ο κοινός στόχος. Η νέα φουρνιά των Ικάρων.

Δείγμα της δουλειάς αυτής φαίνεται και από την πορεία των ομάδων στα μικρά κλιμάκια, που μέσα από τις μεγάλες νίκες, όπως αυτές επί του Πανσερραϊκού σε επίπεδο παίδων και εφήβων, δυναμώνουν τους παίκτες ψυχολογικά και τους δίνουν αυτοπεποίθηση.

Οι παίκτες των Ικάρων, Ηλίας Τράκας και Πέτρος Γρίψιος μιλώντας στον φακό του επίσημου καναλιού της ομάδας στο YouTube: ikaroibc TV, έδειξαν ανακουφισμένοι από την πρώτη νίκη αλλά και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την Κυριακή, φίλους και παλιούς συμπαίκτες, στην καλή τοπική ομάδα του Ορφέα από το χωριό του Νέου Σκοπού.