Κόβει την πίτα και γιορτάζει τα 30!

ikaroi-pitaΤην Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους κόβουν την Κυριακή (15/2), οι Ικαροι Σερρών και παράλληλα θα γιορτάσουν τα 30 χρόνια ιστορίας του σερραϊκού συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, στις 11:00 στο ΔΑΚ Σερρών της Κοιλάδας, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας για το 2015, παρουσία όλων των τμημάτων του συλλόγου. Παράλληλα θα παρουσιαστούν και θα διανεμηθούν στους αθλητές των ακαδημιών οι επετειακές φανέλες της αγαπημένης μας ομάδας, για τον εορτασμό των 30 ετών ιστορίας του συλλόγου και θα τιμηθούν οι χορηγοί της φετινής σεζόν.

Προσκαλούμε τον κόσμο του Σερραϊκού μπάσκετ, τους φιλάθλους και γονείς με παιδιά στις Ακαδημίες των Ικάρων, καθώς και τα ΜΜΕ της πόλης, σε αυτή την εκδήλωση αθλητισμού και πολιτισμού, που ανοίγει τις εκδηλώσεις εορτασμού, των 30 ετών «κυανοκίτρινης» ιστορίας στην Σερραϊκή καλαθοσφαίριση. Οι Ίκαροι πάντα πρωτοπόροι και αρωγοί στην κοινωνική μέριμνα, θα συνδράμουν οικονομικά στον σύλλογο γονέων, φίλων και κηδεμόνων ατόμων με Αυτισμό ν. Σερρών, « Η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ».

Ο πρόεδρος & ο αντιπρόεδρος της ομάδας, κ.κ. Άρης Αθανασιάδης και Τάσος Παναγιώτου, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης των Ικάρων, έχουν φροντίσει να μοιραστούν πλούσια δώρα στους μικρούς αθλητές, ενώ ο υπεύθυνος ακαδημιών των Ικάρων, Παναγιώτης Σπανός έχει επιμεληθεί τους αγώνες επίδειξης και τους διαγωνισμούς των «Ικαρόπουλων».