kamarakisΗ χρονιά μπορεί να είχε αίσιο τέλος για την Ελευθερούπολη με σημαντική την προσφορά του πολύπειρου τεχνικού Στάθη Καμαράκη όμως οι δύο πλευρές είχαν διαφορετικές σκέψεις και επιθυμίες για την νέα χρονιά και έτσι δεν θα έχουν πλέον κοινή πορεία όπως αναφέρει και η παρακάτω ανακοίνωση: 

Η ανακοίνωση:
«Ο ΓΣ Ελευθερούπολης ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με τον Στάθη Καμαράκη Τη λήξη της συνεργασίας με τον Στάθη Καμαράκη ανακοίνωσε σήμερα ο ΓΣ Ελευθερούπολης. Ο Σερραίος προπονητής είχε αναλάβει την ομάδα τον περασμένο Νοέμβριο, από την 6η αγωνιστική, και την οδήγησε στην παραμονή της στη Γ’ Εθνική (10 νίκες-14 ήττες στο σύνολο, 8 νίκες-11 ήττες με τον ίδιο στον πάγκο).

«Ο ΓΣ Ελευθερούπολης ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με τον Στάθη Καμαράκη. Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τον Σερραίο τεχνικό για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ήταν τιμή για το σύλλογο που συνεργάστηκε μ’ έναν προπονητή τέτοιου βεληνεκούς ο οποίος, φεύγοντας από την Ελευθερούπολη, αφήνει μόνο φίλους. Η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν, για οποιαδήποτε συνεργασία στο μέλλον».

Πηγή: kavala-sports.gr