Τέλος ο Τζόρτζεβιτς από τον Παναθηναϊκό!

DjordjevicΗ ήττα του Παναθηναϊκού που σήμανε και τον αποκλεισμό του από το Final 4 του Βερολίνου, σηματοδότησε άμεσες εξελίξεις στο στρατόπεδο του “τριφυλλιού”. Πριν καλά-καλά προλάβουν οι “πράσινοι” να βγάλουν τις ιδρωμένες φανέλες τους από το ματς με τη Λαμποράλ κι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να βάλει τέλος στη συνεργασία με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς!

Οι “πράσινοι” ενημέρωσαν τον Σέρβο προπονητή για τη λύση της συνεργασίας τους και πλέον κοιτάζουν την επόμενη μέρα. Η οποία είναι δύσκολη, δεδομένου ότι μπροστά υπάρχουν τα play off του ελληνικού πρωταθλήματος, με τους ιθύνοντες τον Παναθηναϊκό να εξετάζουν τις λύσεις. Τα ονόματα των υποψηφίων άρχισαν ήδη να ακούγονται το ένα μετά το άλλο, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να είναι ψηλά στη λίστα, ενώ στα υπόψη φαίνεται να υπάρχει κι εκείνο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Το ερώτημα, βέβαια είναι εάν οι “πράσινοι” θα επιλέξουν προπονητή από τώρα και για τη νέα περίοδο ή θα πάνε σε μία λύση ως το τέλος της σεζόν και μετά… βλέπουμε! Ονόματα όπως αυτό του Μπαρτζώκα ή του Μπλατ ακούστηκαν σε μπασκετικά πηγαδάκια, δίχως όμως να μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για το τι μέλλει γενέσθαι, καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενοι οι “πράσινοι” να περιμένουν και το τέλος του Final 4 στο Βερολίνο και να “ψωνίσουν” εν τέλει από εκεί κάποιον προπονητή!!!

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Στόλης (vaggelisstolis45@gmail.com / 6978837069)