Το Σάββατο αγωνίστηκε, τη Δευτέρα… ανακοινώθηκε

Συμβαίνουν και αυτά καμιά φορά! Ο λόγος για την… ετεροχρονισμένη επισημοποίηση της συνεργασίας ομάδας και παίκτη. Ο Μιχάλης Γιαννακίδης αποτελεί μέλος του ΑΟ Αγρινίου εδώ και κάμποσα 24ωρα, έχοντας μάλιστα… ιδρώσει για τα καλά τη φανέλα της ομάδας στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρδίτσα (όπου αγωνίστηκε και για κάτι παραπάνω από 19′). Ήταν μάλιστα κι ένας από τους παίκτες στους οποίους είχαν εστιάσει οι αντίπαλοί τους στον τρόπο που θα τον περιόριζαν!

Παρά ταύτα η επισημοποίηση της συνεργασίας του Γιαννακίδη με τον ΑΟ Αγρινίου έγινε μόλις την Δευτέρα (6/1), με τον σύλλογο να τον καλωσορίζει με κάποια μικρή… καθυστέρηση. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, πάντως!

“Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Γιαννακίδη. Ο νέος παίκτης της ομάδας είναι 31 ετών, έχει ύψος 1.92μ. και αγωνίζεται σα γκαρντ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΜΕΝΤ, ΠΑΟΚ, Ίκαρο Καλλιθέας, Τρίκαλα, Κόροιβο, Καβάλα και Ηρακλή. Με την ομάδα μας έκανε το ντεμπούτο του στον εκτός έδρας αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Α.Σ. Καρδίτσας.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας”, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου του αγρινιώτικου συλλόγου…