Επιστολή διαμαρτυρίας από την Κομοτηνή

gas_komotini_logoΕπιστολή προς την ΕΟΚ και την ΚΕΔ έστειλε  Κομοτηνή,  γνωστοποιώντας τα όσα διαδραματίστηκαν στο κυριακάτικο ματς με την Ευκαρπία, εκφράζοντας παράλληλα τα παράπονα για τη διαιτησία της κυρίας Αργυρού. Ο Θρακιώτικος σύλλογος αναφέρεται τουλάχιστον σε 11 αποφάσεις της ρέφερι, ενώ στο τέλος ζητά στο επόμενο ματς με το Ανατόλια τον ορισμό  δύο αξιολογημένων διαιτητών.

Αναλυτικά:

«Αξιότιμοι Κύριοι

1.Σας γνωρίζουμε ότι δεν συναινέσαμε στο αίτημα του γηπεδούχου σωματείου για αλλαγή ώρας διεξαγωγής του ανωτέρω  αγώνος. Κατόπιν τούτου η ΕΟΚ ως όφειλε άλλαξε την ώρα του αγώνος επικαλούμενη έγγραφο του ΔΗΜΟΥ  ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ  όπου αναφερόταν η χρήση του γηπέδου την ίδια ώρα για κάποια εκδήλωση. Ο αγώνας διεξήχθη στις 16:00 μ.μ. και μετά το πέρας του, ουδεμία εκδήλωση υπήρξε και το γήπεδο έκλεισε κανονικά.

Παρακαλούμε να  μας διαβιβάσετε το έγγραφο του ΔΗΜΟΥ Π. ΜΕΛΑ για να προβούμε στις  αντίστοιχες νόμιμες ενέργειες  κατά του ΔΗΜΟΥ Π. ΜΕΛΑ αφού είναι φανερό ότι το αίτημα ήταν άνευ αντικειμένου.

2.Τον αγώνα διήυθηνε η κυρία Αργυρού μαζί με τον κ. Ελευθεριάδη. Η κα Αργυρού είναι έμπειρη διαιτητής η οποία μας έχει σφυρίξει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν και την γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά. Είναι ικανή να μοιράσει όχι μόνον το καρπούζι στη μέση αλλά και τα σπόρια. Παρόλα αυτά εμφανίστηκε με ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σφυρίζοντας με εντελώς διαφορετικά κριτήρια στα δύο καλάθια. Υπάρχουν τουλάχιστον 11 (έντεκα) σφυρίγματα που δεν συνάδουν με την αξία της

α)  Δύο φορές  μεταφορά της μπάλας στον παίκτη μας Μασλαρινό με 12ετή θητεία στις κατηγορίες Α1, Α2 στο κέντρο του γηπέδου , ενώ οι αντίπαλοι έπαιζαν Ζώνη.

β) Δύο επιθετικά στον σέντερ μας Χαλήλ στα σκριν στην μπάλα , προκάλεσαν  απορία

γ) Στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού το γκολ-φάουλ του παίκτη μας Λεχούδη μετετράπη από την κ. Αργυρού σε επιθετικό φάουλ του ανωτέρω παίκτη με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να εκτελέσουν βολές  και να προηγηθούν με 2 πόντους 84-82  και στην επόμενη φάση σε κερδισμένο επιθετικό ριμπάουντ του Βελή  3 δεύτερα πριν την λήξη ο κ. Ελευθεριάδης σφύρισε το πεντακάθαρο φάουλ που  του έγινε και όλοι στήθηκαν για την εκτέλεση των 2 βολών. Παρενέβη όμως η κ. Αργυρού , ανακάλεσε το σφύριγμα του συναδέλφου της και έδωσε επιθετικό φάουλ στον παίκτη μας Λεχούδη που απείχε από την φάση τουλάχιστον 4 μ.

Δεν διαθέτουμε το βίντεο αφού είναι φανερό ότι το γηπεδούχο σωματείο που μετέρχεται μεθόδων αναχρονιστικών για την αλλαγή  ώρας επιστρατεύοντας τον τοπικό ΔΗΜΟ δεν πρόκειται να μας το παραχωρήσει. Ίσως όμως έτσι να είναι καλύτερα διότι αν βλέπατε το βίντεο πιθανόν  η κ. Αργυρού  να μην ξανασφύριζε στο μέλλον.

Αγαπητοί κύριοι με κόπο και θυσίες στις εποχές που ζούμε καταφέραμε φέτος να δημιουργήσουμε μια ομάδα αντάξια του ονόματος και της ιστορίας μας. Δεν θα θέλαμε να σας απασχολήσουμε με τέτοιου είδους θέματα , άλλωστε δεν το πράξαμε τα τελευταία έξι (6) περίπου χρόνια , ούτε είναι στις προθέσεις μας,  αλλά παρακαλούμε για ίση μεταχείριση όπως αρμόζει στην ομάδα μας.  Δεν θέλουμε κάποιοι υγιείς και σωστοί άνθρωποι που στηρίζουν την φετινή μας προσπάθεια να φύγουνε αηδιασμένοι.

3.Στις 14 Δεκεμβρίου 2013 η ομάδα μας αγωνίζεται  εκτός έδρας με το ΑΝΑΤΟΛΙΑ σ ένα ντέρμπυ κορυφής. Παρακαλούμε για τον ορισμό δύο αξιολογημένων διαιτητών.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων».