Το χτύπημα στον ρέφερι θα σημάνει βαριά “καμπάνα”…

fa_deilina_epithesiΒαριά “καμπάνα” περιμένει τον Γιώργο Καφούση του Δειλινού, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Ακαδημία Ρεθύμνου, στο πλαίσιο των τελικών της ΕΚΑΣΚ. Όπως αναφέρει το φύλλο αγώνα, ο παίκτης του Δειλινού μόλις τέλειωσε το παιχνίδι, πλησίασε τον ρέφερι και τον χτύπησε στο κεφάλι. Οι διαιτητές όπως ήταν αναμενόμενο κράτησαν το δελτίο του παίκτη, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες θα φτάσει στην Ένωση κι η συμπληρωματική τους έκθεση για το συμβάν και ο παίκτης θ’ ακούσει την τιμωρία που θα του επιβληθεί…
Αξίζει, πάντως να τονιστεί ότι η ομάδα του Δειλινού έχει εκφράσει απορίες αναφορικά  με το γεγονός ότι το φύλλο αγώνα το έκλεισαν διαιτητές που ήταν απλοί θεατές, όπως τονίζει!!! Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
“Η διοίκηση του Α.Ο. Δειλινό παρά την ήττα της στον πρώτο τελικό του ανδρικού πρωταθλήματος Ε.Κ.Α.Σ.Κ. Θέλει να εκφράσει την απορία της για το αν είναι επιτρεπτό και νόμιμο το φύλλο αγώνος να κλείνει από διαιτητές που ήταν απλοί θεατές κ όχι εκείνοι που σφύριζαν και επίσης αν επιτρέπεται να είναι μαζί με τους διαιτητές που σφύριζαν το παιχνίδι στα αποδυτήρια!
Σαν διοίκηση ΔΕΝ εκφράζουμε παράπονα όσον αφορά τον τρόπο αντιμετώπισης της ομάδας αλλά απορούμε με την στάση τους αυτή να δώσουν την δυνατότητα σε διαιτητές που απλά παρακολουθούσαν το παιχνίδι να κλείσουν το φύλλο αγώνος!
Στα του αγώνος, συγχαρητήρια στην ομάδα της Ακαδημίας Ρεθύμνου για την δίκαια επικράτηση!
Με εκτίμηση,
Η διοίκηση του Α.Ο. Δειλινό Basketball”.