Ν. Παππάς: “Αδιανόητο να λέει για “άρνηση”, όταν δεν έχει μιλήσει μαζί μου”

Ο Νίκος Παππάς απάντησε στα όσα υποστήριξε ο Φώτης Κατσικάρης για τη μη κλήση του στην εθνική, ενώ δεν άφησε στο… απυρόβλητο και την ομοσπονδία και τη στάση της.

pappas-panathinaikosΑπάντηση στα λεγόμενα του ομοσπονδιακού προπονητή Φώτη Κατσικάρη για τους λόγους που δεν κάλεσε το Νίκο Παππά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, έδωσε ο Έλληνας παίκτης. “Ποτέ δεν ήμουν αρνητικός στο να παίξω για την εθνική ομάδα. Αντιθέτως περίμενα πως και πως την κλήση μου σε αυτή το φετινό καλοκαίρι! Κανένας από την Ομοσμονδία δεν με αναζήτησε τα τελευταία τρία χρόνια για να συζητήσουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. H μόνη μου τυχαία επαφή ήταν με τον Κώστα Μίσσα σε μια εκδήλωση του ΚΚΕ με θέμα τον αθλητισμό όπου στα πλαίσια αuτής συζητήσαμε γενικότερα για θέματα του μπάσκετ και για την όμορφη συνεργασία που είχαμε με την Εθνική Νέων”, αναφέρει ο Νίκος Παππάς και συμπληρώνει: 

“Όπως γνωρίζω ο κόουτς Κατσικάρης έχει προσωπική τηλεφωνική επαφή με όλους τους παίκτες που προτίθεται να καλέσει στη προετοιμασία της ομάδας ή κάνει κατ’ ιδίαν συναντήσεις μαζί τους.Με μένα φυσικά δεν συνέβη κάτι τέτοιο προφανώς γιατί δεν ήμουν στα αγωνιστικά του πλάνα, κάτι το οποίο είναι απολύτως σεβαστό. Είναι αδιανόητο όμως να μου καταλογίζει “άρνηση” ενώ ποτέ δεν είχε μιλήσει μαζί μου για ενδεχόμενη συμμετοχή μου στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας. Δεν ειχα καμία διάθεση να ασχοληθώ με το όλο θέμα της μη κλήσης μου στη προετοιμασία αλλά δεν μπορούσα να μην απαντήσω στις ανακρίβειες που ειπώθηκαν σε βάρος μου απο τον κόουτς Κατσικάρη. Έχει κουράσει νομίζω το όλο ζήτημα και καλό θα ήταν να λήξει εδώ,πόσο μάλλον τώρα που ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις της ομάδας για το δύσκολο έργο που έχει μπροστά της. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα όσο κι αν με πληγώνει που δεν θα αποτελέσω μέλος της”.