«Δεν υπάρχουν άλλοι διαιτητές;»

Ανακοίνωση για τους διαιτητές που ορίστηκαν να διαιτητεύσουν τον αγώνα… Αίολος Τρικάλων-Απόλλωνας Καλαμαριάς εξέδωσε το Αιγάλεω, διαμαρτυρόμενο για τα ρεκόρ που έχει ο πρώτος διαιτητής στους προηγούμενους φετινούς αγώνες των δύο ομάδων!

Αναλυτικά, το κείμενο της ανακοίνωσης του «Σίτι»:

«ΑΠΟΡΙΑ, ΕΚΠΛΗΞΗ, ΑΝΗΣΥΧΙΑ είναι μερικά από τα συναισθήματα που νιώσαμε στο ΑΙΓΑΛΕΩ μετά τον ορισμό των διαιτητών της Β’ Εθνικής. Στον κρισιμότατο αγώνα όπου το ΑΙΓΑΛΕΩ έχει έννομο συμφέρον ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ξαναχτύπησε το δίδυμο ΤΑΤΟΥΔΗΣ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. Για όσους δεν θυμούνται, ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ με διαιτητή τον κύριο ΤΑΤΟΥΔΗ μεταμορφώνεται και δεν χάνει από κανέναν, έχει τέσσερα στα τέσσερα και γίνεται υπέρ-ομάδα.

Αντίθετα ο ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ με τον κύριο ΤΑΤΟΥΔΗ διαιτητή δεν μπορεί να «σταυρώσει» νίκη! Έχει χάσει και τα τέσσερα παιχνίδια που έχει διαιτητεύσει ο κύριος Τατούδης. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε! Σύμπτωση; Επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση.

Το πρωτάθλημα είναι στο κρισιμότερο σημείο του και θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη προσοχή στους ορισμούς διαιτητών που προκαλούν. Η ομάδα μας στη βόρειο Ελλάδα δεν έχει κάνει νίκη!!! Έχουμε χάσει τρεις αγώνες στο καλάθι. Αδικηθήκαμε αλλά δεν διαμαρτυρηθήκαμε. Είμαστε αποφασισμένοι να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδος μας και του πρωταθλήματος.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΤΑΤΟΥΔΗ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ!

Καλά, κύριε Συμεωνίδη, στη Βόρειο Ελλάδα δεν υπάρχουν άλλοι διαιτητές;…».