«Διαζύγιο» με την τύχη!

Είναι σε όλους γνωστό η πρόταση «τύχη βουνό», αλλά όπως φαίνεται όχι στο Παγκράτι, όχι τόσο για τις οχτώ ήττες που μετρούν μέχρι σήμερα, όσο για τον τρόπο με τον οποίο έχουν γίνει.

Οι «ροσονέρι» τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές  μετρούν ισάριθμες ήττες, όλες στο καλάθι! Συγκεκριμένα, από την ΑΕΚ Αργους (70-73), από τον Πανελευσινιακό (72-71) και από την Ολυμπιάδα Πατρών (60-62).

Επίσης άξιες αναφοράς είναι οι εντός έδρας ήττες του Παγκρατίου, οι οποίες έφτασαν αισίως πέντε σε έξι αναμετρήσεις στο κλειστό του Μετς, με τις τρεις από αυτές να έχουν σημειωθεί στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Την πρώτη κιόλας αγωνιστική οι «ροσονέρι» έχασαν από τους Ικαρους Σερρών (75-76) με τρίποντο του Μίλος Παβλίσεβιτς, από τον ΚΑΟΔ (69-70) με καλάθι του Αλέξη Τσαμάτου και από την ΑΕΚ Αργους με δύο εύστοχες ελεύθερες βολές του Ανδρόνικου Γκιζόγιαννη.

Από την Ολυμπιάδα ηττήθηκε με 60-62 και είχε την ευκαιρία να πάρει το ματς, αλλά οι Νίκος Μίχαλος, Θοδωρής Βαρδιάνος και Δημήτρης Λόλας έχασαν τρεις σερί επιθέσεις. Οσον αφορά την τελευταία ομάδα που έφυγε με το «διπλό» από το Μετς, αυτή είναι ο Αρκαδικός, ο οποίος είναι και ο μόνος που έφυγε… χαλαρός (76-86).