«Ευχόμαστε να βρει το δρόμο του…»

Η νίκη επί του Ηρακλή ήταν εξ αρχής δεδομένη, οπότε για τον Αίολο αυτό που προείχε ήταν ο σεβασμός προς έναν αντίπαλο που αγωνιζόταν ως επί τω πλείστον με έφηβους. Αυτό επισήμανε η ομάδα των Τρικάλων μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε για τον αγώνα στο Ιβανώφειο…

«Το μπάσκετ είναι το αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων. Το μπάσκετ έχει χαρίσει δάκρυα χαράς, συναισθήματα λύπης, ενθουσιασμού, υπερηφάνειας μα πάνω απ΄όλα το μπάσκετ είναι το άθλημα που είτε σε εθνικό είτε σε συλλογικό επίπεδο κάθε χρόνο «φωνάζει» ότι η Ελλάδα ζει, η Ελλάδα είναι δυνατή.

Την Κυριακή βρεθήκαμε σε ένα ιστορικό γήπεδο, το Ιβανώφειο, όπου μερικοί άνθρωποι, εργάτες του μπάσκετ με νέα παιδιά και λίγους φιλάθλους προσπαθούν να σηκώσουν στους ώμους τους το τεράστιο βάρος αυτής της φανέλας, το τεράστιο βάρος αυτού του συλλόγου.

Ελπίζουμε ότι με τη στάση μας, την αγωνιστική και την εξωαγωνιστική προσπαθήσαμε να σεβαστούμε όσο μπορούμε περισσότερο αυτή την προσπάθεια.

Ευχόμαστε ότι ο Ηρακλής θα βρει σύντομα το δρόμο του και ένας από τους ναούς του μπάσκετ στην Ελλάδα (Ιβανώφειο) θα γεμίσει και πάλι με φιλάθλους όπως παλιά…».