«Μόνο με ταπεινότητα δεν χορταίνεις»

Φίλοι μου γεια σας

Πριν ξεκινήσω, οφείλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που με ακολουθήσατε στην πρώτη βόλτα στα γήπεδα της Α2. Πραγματικά η ανταπόκρισή σας σε αυτό το βήμα μου ήταν πολύ μεγάλη γι’ αυτό και σας οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ.

Πάμε λοιπόν στο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε σήμερα… Το Α.Ε.Κ Άργους-Α.Γ.Ο.Ρ. Στο Άργος η τοπική ομάδα παίζοντας ώριμα, με πάθος και επιθυμία από την αρχή του αγώνα, επέβαλε τον ρυθμό της και έκοψε εξαρχής τα όποια όνειρα έκανε για νίκη η ομάδα του Ρεθύμνου, αφήνοντάς την με το «κίτρινο» φύλλο αγώνα. Με τέτοιες εμφανίσεις η ομάδα του Άργους δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Αρκεί οι παίκτες να μείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους. Έχει μία διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. ΑΛΛΑ μπορεί αν δεν προσέξουν οι παίκτες της να χαθεί πολύ γρήγορα και να μπλέξουν στον κυκεώνα των τελευταίων αγωνιστικών, αγωνιστικές που δεν φημίζονται για την διαφάνειά τους!!!!

Το Ρέθυμνο από την άλλη μεριά παρουσιάστηκε κατώτερο του αναμενόμενου. Με κακή αγωνιστική παρουσία – όπως και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του, που ναι μεν κέρδισε αλλά δεν έπεισε – χωρίς πάθος, επιθυμία και τσαμπουκά, για έναν εκτός έδρας αγώνα που η νίκη θα το κρατούσε στη δεύτερη θέση και θα πήγαινε με άλλον αέρα στην Ελευσίνα.

Μεσοβδόμαδα βέβαια υπήρχαν και κάποιες «αναταράξεις» στην ομάδα με θέμα, τι άλλο; Το οικονομικό. Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλες σχεδόν οι ομάδες. Αλλά εδώ υπάρχει μια διαφορά, είναι αλλιώς να πηγαίνεις εν γνώσει σου σε κάποιες ομάδες και ας με συγχωρέσουν οι θιγόμενοι αλλά έτσι είναι, που ξέρεις ότι δεν θα πληρωθείς και διαφορετικά σε ομάδα σαν το Ρέθυμνο που σου δίνει την δυνατότητα να δουλέψεις απερίσπαστος και ξαφνικά να προκύπτει πρόβλημα με τα οικονομικά… Έστω και προσωρινό!!!

Ο προπονητής του Ρεθύμνου προσπάθησε να κρατήσει ενωμένη την ομάδα του με κάποιες κλασικές για την περίπτωση δηλώσεις – απειλές, που το μόνο που κάνουν είναι ψυχολογικό πόλεμο στο εσωτερικό κόσμο των παικτών, για το αν θα πηδήξουν από το καράβι και θα βαπτιστούνε δειλοί ή θα μείνουν και θα κάνουν τους… 300 της νομικής και περιμένει να δει το αποτέλεσμα! Και μάλιστα άμεσα… Έως τότε ας βάλει ο Θεός το χέρι του ή το… ευρώ του γιατί μόνο με ταπεινότητα δεν χορταίνεις. Απλά υπάρχεις .

Είς το επανιδείν,

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ