«Να διδαχθούμε από τα λάθη μας »

Ενα από τα πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια της αγωνιστικής έγινε στην Κατερίνη με τον Πιερικό Αρχέλαο να παίρνει την πολυπόθητη νίκη απέναντι στους Ικαρους Σερρών. Ο τεχνικός του συλλόγου, Δημήτρης Γαλάνης μίλησε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση τονίζοντας πως και οι δύο ομάδες άξιζαν τη νίκη, αλλά το μεγαλύτερο πάθος που επέδειξαν ήταν αυτό που τους χάρισε τους δύο βαθμούς.

«Όλες οι νίκες θα είναι δύσκολες. Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο και ιδιαίτερα ένα δεύτερο δεκάλεπτο που ήμασταν καταπληκτικοί. Στο τρίτο δεκάλεπτο νομίσαμε ότι τα πράγματα έχουν τελειώσει, κάνοντας έτσι λάθος προσέγγιση. Ήμασταν εκτός ρυθμού για έξι – επτά λεπτά, μετά συνήλθαμε αλλά το παιχνίδι είχε γυρίσει και έγινε ντέρμπι. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες δικαιούνταν τη νίκη, απλά εμείς δείξαμε λίγο παραπάνω σθένος και πάθος», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Γαλάνης και πρόσθεσε:

«Πρέπει να διδαχθούμε από τα λάθη μας και να προχωρήσουμε γιατί τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Πάντα ο κόσμος βοηθάει και οι παίκτες μας τον περιμένουν κάθε φορά. Το ξεκίνημά μας δεν είναι θέμα της ομάδας μόνο, αλλά και των φιλάθλων που αποτελούν κυριολεκτικά την ώθηση και δίνουν ανάσες στην ομάδα».

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύλλογος του Πιερικού για να ευχαριστήσει τον κόσμο που κατέκλυσε το γήπεδο:

Οι καλαθοσφαιριστές, οι προπονητές και το Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ευχαριστούν θερμά για μία ακόμη φορά τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο της Πιερίας που παραβρέθηκε και στήριξε την ομάδα μας στον αγώνα του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 με τους Ίκαρους Σερρών.

Οι εκατοντάδες φίλαθλοι που κατέκλυσαν το -μικρό πλέον- κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας με την εκδηλωτική τους παρουσία, ήταν πραγματικά αυτοί που συνέβαλαν στο θετικό αποτέλεσμα”.