«Οι ίδιοι κανονισμοί δεν ισχύουν και για την Α1;»…

Αν και ο ΟΦΗ επικράτησε δίκαια του Ερμη, όπως άλλωστε αναφέρουν και οι ίδιοι οι άνθρωποι του Λαγκαδά και συνάμα απόλαυσαν τη φιλοξενία των κρητικών,  παρόλα αυτά με ανακοίνωσή τους εκφράζουν την αγανάκτητήση τους για τον διαιτητή Ανδρικόπουλο, ο οποίος με μία του απόφαση άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού:

Αναλυτικά:

«Όλοι στον Ερμή παραδέχτηκαν την ανωτερότητα του ΟΦΗ ο οποίος και κέδρισε δίκαια. Μάλιστα ευχαρίστησαν του ανθρώπους του ΟΦΗ για τη φιλοξενία.

Ο Ερμής άντεξε μόλις 26 λεπτά και αυτό ίσως και οφείλεται και στην ταλαιπωρία του αυθ’ ημερόν ταξιδίου. Οι αθλητές του Ερμή ήταν ξύπνιοι από τις 6 το πρωϊ και σαφώς κάτι τέτοιο αποτελεί ελαφρυντικό για την κατάρρευση της ομάδας στο 4ο δεκάλεπτο.

Βέβαια στον Ερμή, οι διοικούντες που βρέθηκαν στην Κρήτη, βράζουν με τον Α΄διαιτητή Ανδρικόπουλο για μια φάση που άλλαξε τη ροή του αγώνα. Συγκεκριμένα στο 26ο λεπτό κι ενώ το σκορ ήταν 47 – 46 ο αθλητής του Ερμή Νίκος Γκαμούρας κέρδισε φάουλ για 2 βολές. Ωστόσο ο διαιτητής έδειξε να γίνει η επαναφορά από πλάγια κι ο συνεργάτης του Αντώνη Μπαξεβάνη, Στέφανος Πέρκος, χωρίς να διαμαρτυρηθεί τον ρώτησε γιατί δίνει την επαναφορά από πλάγια. Ξαφνικά ο κος Ανδρικόπουλος χρέωσε με τεχνική ποινή τον Ερμή με τη δικαιολογία ότι απαγορέυεται να μιλάει οποιοσδήποτε από τον πάγκο!!!! ακόμη κι αν δεν διαμαρτυρεται! Έτσι αντί να προηγηθεί ο Ερμής, δέχτηκε 5 πόντους μαζεμένους (2 βολές κι ένα 3ποντο) με το σκορ να γίνεται 52 – 46. Ακριβώς στην επόμενη φάση ο ίδιος διαιτητής αρνήθηκε πεντακάθαρο φάουλ σε παίκτη του Ερμή και στη συνέχεια τρίποντο του Μπάρδα διαμόρφωσε το 55 -46!

Κι όλοι εμείς, οι άνθρωποι του Ερμή θα μείνουμε με την εξής απορία;

Αλήθεια κε Ανδρικόπουλε γιατί δεν αντιδράσατε έτσι και την προηγούμενη εβδομάδα στον Καβάλα – ΠΑΟΚ! Οι ίδιοι κανονισμοί δεν ισχύουν και για την Α1; Αλήθεια θα είστε τόσο αυστηρός και στο μέλλον σε ένα παιχνίδι των μεγάλων της Α1; Από πότε υπάρχει κανονισμός που να αναφέρει ότι αν ρωτήσεις κάτι στον διαιτητή χωρίς να διαμαρτυρηθείς θα πρέπει να είσαι ο Α΄προπονητής. Ειδάλλως χρεώνεσαι με τεχνική ποινή! Κρίμα!!!”».