«Σας ευχαριστούμε για όλα…»

Οι λέξεις είναι λίγες για να περιγράψουν την ανταπόκριση που βρήκε το 2ο τουρνουά «3 οn 3 Streetball» που διοργανώθηκε το σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Χιλιάδες κόσμος κάθε ηλικίας επισκέφτηκαν το Ποσειδώνιο Αθλητικό Κέντρο βρίσκοντας την ευκαιρία να παίξουν μπάσκετ μαζί με όλους τους αστέρες των ελληνικών παρκέ.

Ο ΠΣΑΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστήσει τον κόσμο που παρευρέθηκε, ενώ έδωσε ραντεβού στο ίδιο σημείο, σε ένα χρόνο ακριβώς!

Αναλυτικά:

«Οι λέξεις μοιάζουν ιδιαίτερα φτωχές και λίγες ώστε να περιγράψουν το συναίσθημα που άφησε στην οικογένεια του ΠΣΑΚ και του μπάσκετ το 2ο τουρνουά «3 on 3 Streetball» με κεντρικό μήνυμα «Τάπα στη Βία», που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με την αμέριστη συμπαράσταση και συμβολή του Γ.Γ.Α. Παναγιώτη Μπιτσαξή και φιλοξενήθηκε στο Ποσειδώνιο Αθλητικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μιας πόλης που ζει και αναπνέει για το άθλημα που όλοι αγαπάμε.

Χιλιάδες άτομα κάθε ηλικίας έπιασαν την πορτοκαλί θεά βροντοφωνάζοντας πως το μπάσκετ  ενώνει και έχει τεράστια δύναμη. Μας κάνει να αισθανόμαστε περήφανοι για τους πιστούς φίλους μας που πλέον αναγάγουν το τουρνουά σε θεσμό. Μας κάνει να νοιώθουμε υπέροχα που κάθε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και κάθε εργαζόμενος του Συνδέσμου δούλευε νυχθημερόν μαζί με τους αγαπημένους μας εθελοντές ώστε να βγάλει ένα αληθινό αποτέλεσμα, χωρίς υπερβολές αλλά μονάχα με μεράκι και χαρά από τις 6 το πρωί έως τα μεσάνυχτα.

Μας κάνει να αισθανόμαστε πανέμορφα που ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο Δημήτρης Τσαλδάρης, ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο Γιώργος Αποστολίδης, ο Γιώργος Δέδας, ο Δημήτρης Βεργίνης, ο Βασίλης Γιαννακίδης και τ΄ άλλα παιδιά δεν ήρθαν στο Ποσειδώνιο προκειμένου να βγάλουν την υποχρέωση και μερικές φωτογραφίες, αλλά ήρθαν και πέρασαν ουκ ολίγες ώρες με εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους, έγιναν και οι ίδιοι μικρά παιδιά, μονομάχησαν, έπαιξαν, γέλασαν, αποδεικνύοντας πως αυτό του τουρνουά είναι ένα δικό τους κομμάτι.

Το «ευχαριστώ» προς όλους που έχουν αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε. Από την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας και τον Δήμο Θεσσαλονίκης, έως τους χορηγούς μας που αγκάλιασαν για δεύτερη χρονιά το τουρνουά «3 on 3 Streetball». Το μεγαλύτερο «ευχαριστώ» όμως το αξίζει ο μπασκετόκοσμος της Θεσσαλονίκης. Απλά μοναδικοί. Ραντεβού σε ένα ακριβώς χρόνο στο …γνωστό μέρος! Σας ευχαριστούμε για όλα…».