Άναψαν τα… αίματα στο φιλικό ανάμεσα σε Κορωπί και Πανερυθραϊκό!!!

chicken fightΠερίοδος προετοιμασίας είναι κι οι ομάδες ψάχνουν αντιπάλους για να παίξουν τα απαραίτητα φιλικά. Στη βάση αυτή, λοιπόν κινήθηκαν Κορωπί και Πανερυθραϊκός, όμως δεν υπολόγισαν το… “αίμα που βράζει” κάποιων παικτών τους! Αποτέλεσμα ήταν το φιλικό παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή το απόγευμα στην έδρα της ομάδας από τα Μεσόγεια να ξεκινήσει μεν, αλλά να μην ολοκληρωθεί ποτέ!!!

Διότι όπως αναφέρει το kifissia24 μπορεί να υπήρξε καλή διάθεση για μπάσκετ στην έναρξη, ωστόσο ο αγώνας, εξελίχθηκε μάλλον σε κοκκορομαχία, μεταξύ παιχτών και των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα αυτός να διακοπεί οριστικά πριν καν συμπληρωθεί το 1ο δεκάλεπτο (!!) το οποίο πρέπει να αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ… όσον αφορά αγώνα φιλικού επιπέδου.
Η φάση που άναψε τα αίματα στο παρκέ, συνέβη 20″ πριν την ολοκλήρωση της 1ης περιόδου, όταν ο παίχτης των γηπεδούχων Αμπαράς και ο Γεωργοπαπαδάκος του Πανερυρθαικού διαπληκτίστηκαν στη συνέχεια μιας φάσης που βρισκόταν σε εξέλιξη, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια !
Σαν να μην έφτανε ο μεταξύ τους διαπληκτισμός, στο συμβάν ενεπλάκη και ένας εκ των “γυρολόγων” του ελληνικού μπάσκετ, ο 35χρονος σεντερ Λάζαρος Αγαδάκος (με θητεία σε Ολυμπιακο, Αρη, ΠΑΟΚ) ο οποίος φαίνεται να ζήτησε και τα ρέστα από τον παίχτη των φιλοξενουμένων.
Δεν ήθελε λοιπόν και πολύ να μετατραπεί το γήπεδο σε ριγκ, με τους παράγοντες και τους παίχτες των δύο συλλόγων να προσπαθούν να χωρίσουν τους πιο.. ένθερμους, με αποτέλεσμα οι διαιτητές της αναμέτρησης να αποφασίσουν την οριστική διακοπή του παιχνιδιού προς αποφυγή νέων επεισοδίων κατά τη συνέχεια του παιχνιδιού!