Άνετη νίκη του Αίολου Αστακού επί της Αχαγιάς ΄82

Αγωνίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες, έχουν διαφορετικούς στόχους κι αυτά φάνηκαν κι εντός παρκέ. Το ζητούμενο, βέβαια για τον Αίολο Αστακού και την Αχαγιά ΄82 σε τούτη τη φάση ήταν οι παίκτες να πατήσουν παρκέ και να ξεμουδιάσουν. Και η άνετη νίκη (με 97-60) του Αίολου Αστακού επί της γηπεδούχου Αχαγιάς ΄82 δεν σημαίνει τίποτε.

aiolos_astakou_axagia_filikoΆλλωστε οι προπονητές των δύο ομάδων είδαν όσα ήθελαν να δουν. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με απόντες τους Ανδρόνικο Γκιζόγιαννη και Γιώργο Μπρόζο, ενώ εκτός ήταν και ο αδειούχος, Νίκος Κατσαρές, ο οποίος βάφτισε το παιδί του, αλλά έχοντας στο πλευρό τους τον πρόεδρο της ομάδας Αποστόλη Πανταζή! Οι γηπεδούχοι έχοντας την συμπαράσταση περίπου 100 οπαδών τους και του προέδρου τους Τάσου Αναγνωστόπουλου προσπάθησαν. Και στο πρώτο 10λεπτο παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί. Οι δύο κατηγορίες, ωστόσο που χωρίζουν τις δύο ομάδες φάνηκαν στην πορεία, με τον Αίολο να ανοίγει την ψαλίδα της διαφοράς και να φτάνει στην άνετη επικράτηση (60-97).

Ρεπό μετά το φιλικό

Μετά το φιλικό παιχνίδι ο προπονητής του Αίολου Αστακού Μιχάλης Κουταλιανός έδωσε ρεπό στους παίκτες του. Εκείνο άλλωστε που θέλει είναι να… γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να συνεχιστεί η προετοιμασία της ομάδας. Στον αντίποδα κι ο Σπύρος Δεράος παρά τις απουσίες που είχε και το γεγονός ότι ήταν πολύ νωρίς χρονολογικά το φιλικό αυτό, σημείωσε κάμποσα στοιχεία ενόψει της συνέχειας.

Πηγή φωτό: westbasket.gr