Με όνειρα και κυρίως με μπόλικη όρεξη για σκληρή δουλειά, ο Πανερυθραϊκός πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας. Μίας σεζόν που θα είναι απ’ τις δυσκολότερες και απαιτητικότερες των τελευταίων ετών, αφού ο φετινός Νότιος όμιλος της Β’ Εθνικής αναμένεται “φωτιά”, με τις περισσότερες ομάδες να έχουν ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό και πολλές εξ αυτών να έχουν δημιουργήσει ρόστερ για τη διεκδίκηση της ανόδου!

Ο Δημήτρης Χουχουλής και οι… παλιοί υποδέχθηκαν θερμά τους νέους παίκτες της ομάδας μας, καλωσορίζοντάς τους και κάνοντάς τους να αισθανθούν απ’ την πρώτη κιόλας μέρα… σαν στο σπίτι τους!

Πλην του κόουτς Χουχουλή και του προπονητικού τιμ, το παρών έδωσε και ο Διοικητικός Διευθυντής, Διονύσης Κατσιώτης, ο οποίος προϋπάντησε παίκτες και προπονητές, εκπροσωπώντας τη διοίκηση στην “πρώτη” του Πανερυθραϊκού.

Στην καθιερωμένη ομιλία προς τους παίκτες, ο Δημήτρης Χουχουλής, αφού πρώτα τους καλωσόρισε, ευχήθηκε υγεία πάνω απ’ όλα για τη χρονιά που έρχεται, μακριά από τραυματισμούς και ατυχίες και εξήγησε ότι “το κύριο συστατικό βάσει του οποίου δημιουργήθηκε το φετινό ρόστερ είναι η διάθεση για σκληρή δουλειά, η καθημερινή βελτίωση ατομικά και ομάδικά, και μέσα από αυτή τη διαδικασία θα μπορέσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό…!”.