“Έβγαλε” 32 αλλά δεν… κάηκε η Ελευθερούπολη!

Το τέλος της περασμένης σεζόν βρήκε την Ελευθερούπολη να μετρά ένα σερί 30 νικών σε ισάριθμες αναμετρήσεις… Η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου δείχνει έτοιμη να γράψει ρεκόρ, καθώς ήδη… τράβηξε από 31 δίχως να καεί! Η Ελευθερούπολη πέτυχε την 32η συνεχόμενη νίκη της σε πρωτάθλημα με το “διπλό” επί του Αίαντα Ευόσμου, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους φίλους της.

Μία νίκη που ήρθε παρά το γεγονός ότι αναγκάστηκε να προετοιμαστεί εκτός της φυσικής της έδρας. Στο κλειστό της Ελευθερούπολης διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας, γεγονός που ανάγκασε την Ελευθερούπολη να… ξεσπιτωθεί. Βρήκε, όμως άμεσα στέγη, χάρη στους διοικούντες την ομάδα μπάσκετ “Τιτάνες” και τον υπεύθυνο του κλειστού γυμναστηρίου του Αμυγδαλεώνα Καβάλας, κύριο Παναγιωτίδη Ιωάννη, οι οποίοι και συνέδραμαν ώστε να μην αντιμετωπίσει η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου πρόβλημα στην προετοιμασία της. Και με τη σειρά τους οι ιθύνοντες την Ελευθερούπολη εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν όλους όσοι τους βοήθησαν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“H Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης ευχαριστεί θερμά την διοίκηση της ομάδας μπάσκετ «Τιτάνες» καθώς και τον υπεύθυνο του κλειστού γυμναστηρίου του Αμυγδαλεώνα Καβάλας, κύριο Παναγιωτίδη Ιωάννη, για την παραχώρηση των γηπέδων αντίστοιχα ώστε να προετοιμαστεί η ομάδα μας για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Στο κλειστό γυμναστήριο Ελευθερούπολης διεξάγονταν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας όπερ και ήταν αδύνατη η προετοιμασία της”.

.

Διαβάστε ακόμη…