Έκανε το… “μπαμ” με τον Ντράσκοβιτς ο Ερμής Σχηματαρίου

Μόνο λίγες ώρες έμεινε δίχως μπασκετική στέγη ο Μίλοβαν Ντράσκοβιτς, καθώς μετά το οριστικό διαζύγιό του με τον Τρίτωνα, βρήκε το νέο του σταθμό. Με τον Ερμή Σχηματαρίου να κάνει το… “μπαμ” με τον υψηλόσωμο Μαυροβούνιο, ενισχύοντας σημαντικά τη ρακέτα της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Ο Ερμής Σχηματαρίου πυροδοτεί ακόμη μία… βόμβα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Μίλοβαν Ντράσκοβιτς, οχυρώνοντας τη θέση «5»!
Ο Μαυροβούνιος αθλητής, με ύψος 2,14(!)
γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου του 1995 (27 χρονών) και αγωνίζεται τόσο ως πάουερ φόργουορντ, όσο και ως σέντερ. Άρχισε την καριέρα του στην Ποντγκόριτσα και σε ηλικία 17 ετών μεταπήδησε στην Μπαρτσελόνα, με την οποία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα εφήβων και στη συνέχεια για τρεις σεζόν στη δεύτερη ομάδα των Καταλανών. Το 2015 και για τέσσερις χρονιές, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας Αυστρίας. Παράλληλα, αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία της χώρας του, με τη φανέλα της Σουντζέσκα, κατακτώντας την τρίτη θέση της τελικής κατάταξης, ενώ αγωνίστηκε και στην Αδριατική Λίγκα. Αποτελεί διεθνής με τις εθνικές ομάδες του Μαυροβουνίου. 🔝
Ο Μίλοβαν Ντράσκοβιτς είναι γνωστός στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, καθώς την περίοδο 2019-20 φόρεσε τη φανέλα του Α.Ο Παγκρατίου, ενώ στη συνέχεια αναδείχθηκε πρωταθλητής της κατηγορίας με την Καρδίτσα. Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Τρίτωνα και μέτρησε 10.2 πόντους, 9.9 ριμπάουντ και 0.7 ασίστ ανά μέσο όρο. Συνολικά, στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, έχει 11.6 πόντους, 11.02 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ ανά μέσο όρο.”.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Μίλοβαν ανέφερε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα μου πρόκληση στον Ερμή. Μετά τη συζήτηση μου με τον προπονητή και με όσα μου παρουσίασε για τις απαιτήσεις του συλλόγου, βρήκα τον εαυτό μου ταυτισμένο με αυτά. Ως κάποιος που βάζει την επιτυχία της ομάδας πάνω απ’ όλα τα άλλα, είμαι πεπεισμένος πως θα πετύχουμε κάτι σπουδαίο»!

Καλωσορίζουμε τον Μίλοβαν Ντράσκοβιτς, το δικό μας… Σινικό Τείχος, στην οικογένεια του Ερμή Σχηματαρίου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας!”.