Έκανε το… three-peat ο Αιολικός Βόλου στο εφηβικό πρωτάθλημα!

Τον τρίτο του σερί τίτλο σε επίπεδο εφηβικού πρωταθλήματος στο νομό Μαγνησίας πανηγύρισε ο Αιολικός Βόλου! Στον τελικό των play off η ομάδα του Αιολικού επικράτησε με 67-66 του ΓΣ Βόλου, σ’ ένα παιχνίδι που αποτέλεσε διαφήμιση του μπάσκετ και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η ανακοίνωση του συλλόγου “… οι παίκτες των δύο ομάδων έδειξαν ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον του βολιώτικου μπάσκετ”!

Στο κατάμεστο γήπεδο του Ε.Α.Κ. Βόλου το βράδυ της Κυριακής διεξήχθη ένα πραγματικά συναρπαστικό παιχνίδι με όλα τα στοιχεία του ντέρμπι. Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, μεταξύ των δύο καλύτερων ομάδων του Νομού, ο Αιολικός προηγούνταν και διατηρούσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ένα προβάδισμα 8 -10 πόντους. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα οι παίκτες του Αιολικού, ενώ είχαν διαφορά ασφαλείας, κάτω από ασφυκτική πίεση έχαναν την κατοχή της μπάλας, με αποτέλεσμα οι παίκτες του ΓΣ Βόλου να το εκμεταλλευθούν, διεκδικώντας επί ίσοις όροις τη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Αιολικού έδειξαν σημεία κόπωσης καθόσον αγωνίσθηκαν την προηγούμενη ημέρα στο πρωτάθλημα της αντρικής ομάδας με την Αγριά.

Τα δεκάλεπτα:23-12,34-26, 51-45, 67-66
ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σαμαράς): Ζαμπέτογλου 17 (2),Καραγιώργος 11 (2), Σμυρλής 6, Γκινίδης 2, Μπαιράμης ,Λογοδότης 11(1), Διαμάντης 2, Τσιαπράζης, Νασίκας 2, Γάλλος, Μισαηλίδης, Οικονόμου, Παπαστρατής 16.
ΓΣ ΒΟΛΟΥ (Τύμπας-Μπαντίδης): Αβδελάς, Καραφέρης, Γεωργιάδης 6 (2), Ανέστης 17 (2), Μούτσιος 22 (2), Τσούκας 4, Λακαβάλλα 12, Κανελλάκης, Στύλας, Σιάνος Χρήστου, Χαιμαντάς 5.

Η ανακοίνωση του Αιολικού αναφέρει: “Οι παίκτες των δύο ομάδων έδειξαν ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον του βολιώτικου μπάσκετ. Η Διαιτησία των κ.κ Κορομηλά, Καρακατσούνη, Αβραμίδου ήταν άψογη και είναι διαφήμιση για το μπάσκετ. Ο Αιολικός θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα Θεσσαλίας με τις αντίστοιχες πρωταθλήτριες των Νομών Καρδίτσας, Τρικάλων, Λάρισας. Το Δ.Σ., η Διοικούσα επιτροπή, τα μέλη συγχαίρουν τους αθλητές για τη μεγάλη τους επιτυχία, αλλά και που διατηρούν για τρίτη χρονιά τον τίτλο του πρωταθλητή στη Μαγνησία. Καλή επιτυχία στη συνέχεια”.

Πληροφορίες από magnesianews.gr