Έναρξη στην Καστοριά και αναμονή για την κατηγορία!

Η προετοιμασία της Καστοριάς ξεκίνησε με τους παίκτες, παλιούς και νέους να δηλώνουν αποφασισμένοι για το καλύτερο ενόψει της νέας περιόδου. Στον σύλλογο το κλίμα είναι καλό και άπαντες περιμένουν την έναρξη του πρωταθλήματος. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ακόμη δεν είναι 100% σίγουροι σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται, με τις τόσες πολλές ανακατατάξεις!!!

kastoria_proetoimasiaΗ πρώτη, πάντως του συλλόγου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό στάδιο της Καστοριάς, με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Σούλιο να βλέπει ένα πλήρες ρόστερ. Όλοι οι παίκτες, όσοι έμειναν αλλά κι όσοι αποκτήθηκαν έδωσαν κανονικά το παρών στη επίσημη «πρώτη» της ομάδας και δήλωσαν έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά στις προπονήσεις. Έτσι ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Στα… βάσανα και το παιδικό-εφηβικό

Λίγες ώρες μετά την έναρξη της αντρικής ομάδας της Καστοριάς, στα… βάσανα μπήκε και το παιδικό-εφηβικό του συλλόγου. Ο στόχος που τίθεται είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ, με τον προπονητή Γιώργο Καραταγλίδη να εφαρμόζει ένα εντατικό πρόγραμμα, ώστε κι οι “μικροί” να εμφανιστούν έτοιμοι τη νέα περίοδο.