Ένα κούρεμα που… αξίζει τα λεφτά του!

Το… κούρεμα είναι μία λέξη, που εσχάτως έχει αποκτήσει αρνητική χροιά στη χώρα μας. Λογικό, άλλωστε, καθώς οι Έλληνες δεν έχουν υποστεί απλό “κούρεμα” στα οικονομικά τους, αλλά κανονικό… ξύρισμα και μάλιστα με την “ψιλή”! Εάν, λοιπόν, κάποιος ακούει τη λέξη κούρεμα, το μυαλό του άμεσα “τρέχει” σε αρνητικούς συνειρμούς.
Κάτι που εμείς θα προσπαθήσουμε να το ανατρέψουμε με τη βοήθεια του Joe Barber, του κουρέα του Razor Sharp Cutz, ο οποίος μετατρέπει την κόμμωση σε τέχνη και δικαιολογεί στο απόλυτο τα περίπου 80 ευρώ που κοστολογεί το κάθε κούρεμα που κάνει.

Κι αυτό διότι όπως θα δει κανείς, βάζει όλη την τέχνη του, μετατρέποντας την κόμη των πελατών του σ’ έναν καμβά ενίοτε μοναδικό. Μεταξύ των σχεδίων βέβαια, που έχει επιλέξει να σχεδιάσει είναι και οι προσωπογραφίες προς τιμή του Michael Jordan, όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό video. Με πολλούς απ’ τους θαυμαστές του μεγάλου πρώην μπασκετμπολίστα να περιμένουν με υπομονή στην ουρά του κουρείου για να δεχτούν τη σχετική περιποίηση στην κόμη τους και να κυκλοφορήσουν με τη δέουσα περηφάνεια στο δρόμο.

Δείτε το εντυπωσιακό κούρεμα…