Έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον…

Αγωνιστική για όλα τα γούστα είναι η 15η αγωνιστική στον 1ο Όμιλο Νότου, που μπορεί να μην υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι, ωστόσο όλες οι αναμετρήσεις παρουσιάζουν το δικό τους ξεχωριστό βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Η πρωτοπόρος Αγ. Παρασκευή, μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες της, θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στον Τήρωνα Αγ. Θεοδώρων, σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι για την ομάδα του Νίκου Χατζηπανηγύρη.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας Εσπερος Α.Ο.Π.Α. οδεύει προς την τρίτη του συνεχόμενη νίκη, έχοντας τον πάγκο του τον Μάκη Γιατρά, αφού θα υποδεχθεί στην Πάτρα την ουραγό Καλαμάτα ’80.

Από εκεί και πέρα, επικίνδυνες εξόδους κάνουν τόσο ο Πορφύρας, όσο και ο Μίλωνας, καθώς καλούνται να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας το Λεωνίδιο και την Ακράτα αντίστοιχα.

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στον Χολαργό, όπου η τοπική ομάδα θα αναμετρηθεί με τον ισόβαθμό της και φορμαρισμένο Κεραυνό Αιγίου.

Τέλος, μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την μάχη της παραμονής παρουσιάζουν τα παιχνίδια σε Αγρίνιο και Πάτρα, όπου ο Παναιτωλικός και η Παναχαϊκή θα φιλοξενήσουν την Ε.Α.Π. και τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Αγ. Παρασκευή – Τήρων Αγ. Θεοδώρων (Κοντόπευκου, 17.00)
Εσπερος Α.Ο.Π.Α. – Καλαμάτα ’80 (Αλεξιώτισσας, 17.00)
Λεωνίδιο – Πορφύρας (Λεωνιδίου, 17.00)
Ακράτα – Μίλωνας (Ακράτας, 17.00)
Χολαργός – Κεραυνός Αιγίου (Χολαργού, 17.00)
Παναιτωλικός – Ε.Α.Π. (Αγρινίου, 17.00)
Παναχαϊκή – Κρόνος Αγ. Δημητρίου (Παναχαϊκής, 17.00)