“Έπνιξαν” το “δράκο” στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Είναι ένας από τους ανθρώπους του μπάσκετ που έχουν βάλει τη δική τους σφραγίδα στο άθλημα. Και είναι φυσικό, πως όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο. Όπως συνέβη και στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, εκεί όπου ο “δράκος” πήγε να δει το παιχνίδι της ΦΕΑ με τον ΑΟΚ Χαλανδρίου, καθώς στην τελευταία προπονητής είναι ο γιός του Δημήτρης.

Η παρουσία του “δράκου” στο κλειστό μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε, καθώς μικροί και μεγάλοι έσπευσαν να βρεθούν δίπλα του, ζητώντας του αυτόγραφο ή μία φωτογραφία μαζί του. Φυσικά και οι υπεύθυνοι της ΦΕΑ έσπευσαν να υποδεχθούν τον Έλληνα προπονητή. Ο αντιπρόεδρος της ΦΕΑ Θανάσης Κοσσύφης και τα μέλη της διοίκησης, Σπύρος Μπερδέσης και Γιώργος Κούλιος, καθώς και ο εκ των συνεργατών του συλλόγου στον τομέα της επικοινωνίας Ιωάννης Νοταράς βρέθηκαν δίπλα στον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο “δράκος” ευγενέστατος όπως πάντα, δεν αρνήθηκε σχεδόν σε κανέναν, ενώ έζησε με την δική του αγωνία την έκβαση της αναμέτρησης. Μάλιστα, αντέδρασε έντονα όταν ο Κώστας Ανδρουλάκης της ΦΕΑ έκλεψε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, έφυγε στον αιφνιδιασμό και σημείωσε το 64-61 για την ομάδα του. Στο τέλος πάντως αποχώρησε από το γήπεδο με την ικανοποίηση της νίκης του γιού του να είναι “ζωγραφισμένη” στο πρόσωπό του.