Το πρώτο… test drive ενόψει της νέας περιόδου πραγματοποίησε η Νικόπολη Πρέβεζας, αντιμετωπίζοντας στο Μεσολόγγι τον Χαρίλαο Τρικούπη. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έφυγαν νικητές από το παρκέ, επικρατώντας στο φιλικό με 84-68, με τον προπονητή της Νικόπολης πάντως να μένει ικανοποιημένος.

nikopoli_xarilaostrikoupis_filikoΚι αυτό διότι αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι των παικτών του, στο στάδιο της προετοιμασίας, αλλά και διότι αντιμετώπιζαν έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στη Β΄ εθνική. Τα δείγματα γραφής που έδειξαν οι παίκτες της Νικόπολης ήταν θετικά, ο Κώστας Παπίρης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και είδε το βαθμό ετοιμότητάς τους. Ο Χαρίλαος Τρικούπης έδειξε πιο “δεμένος”, καθώς έχει ήδη παίξει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι και παρουσιάστηκε και πολύ “ζεστός” από την γραμμή των 6.75 πετυχαίνοντας 12 τρίποντα με πολύ καλά ποσοστά.

Νέο… ραντεβού στις 11/9

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι της Νικόπολης θα είναι και πάλι με αντίπαλο τον μεσολογγίτικο σύλλογο, την προσεχή Κυριακή 11/9, στο ΔΑΚ Πρέβεζας. Σε αυτό το ματς οι φίλοι της Νικόπολης θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στις εξέδρες και να δουν την ομάδα της νέας περιόδου σε δράση.

Η σύνθεση και οι πόντοι για τη Νικόπολη ήταν: Σ.Κ. Νικόπολη: Αργυρός 17(3), Βαβέτσης, Κιτσαντάς 2, Τσιτσώνης 9(3), Ροντογιάννης, Πολίτης 4, Παπαμιχαήλ, Κωνής 4, Νίκας 9(1), Μακρόπουλος 9(1), Αγραπιδάκης, Μπάλλας 14, Παπαχρήστος.