Μετά τις ανανεώσεις των Θανόπουλου, Χριστόπουλου ο Αίολος Αγυιάς ανακοίνωσε και την πρώτη του μεταγραφική κίνηση γι αυτό το καλοκαίρι.

Πρόκειται για τον Φίλιππο Φραντζή, τον 6ο σκόρερ της περσινής χρονιάς στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Ο 29χρονος σμολ φόργουορντ (1994, 2.01μ.) ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της Αχαγιάς ‘82 με 309 πόντους σε 22 αγώνες (14,0 μ.ό.).

«Είμαι ενθουσιασμένος γιατί έρχομαι σε μια ομάδα που λειτουργεί με υποδειγματικό τρόπο, εκπέμπει υγείας και η διαδρομή της τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά ανοδική», δήλωσε ο Φραντζής στο πλαίσιο της ανακοίνωσης του:

«Θα δουλέψουμε σκληρά και εγώ από την πλευρά μου προσπαθήσω τα μέγιστα έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Συμμετέχουμε σε μια δύσκολη κατηγορία, όμως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Με τον Αίολο Αγυιάς ταυτιζόμαστε στη φιλοσοφία και ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσει η σεζόν».

Η σχετική ανακοίνωση του Αίολου Αγυιάς:

«Ο Αίολος Αγυιάς ανακοινώνει την απόκτηση του Φίλιππου Φραντζή, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής μπάσκετ».