Αβρ. Παπαδόπουλος: «Η πορεία μόνο θετική μπορεί να ‘ναι από ‘δω και πέρα»

Ανέλαβε τα ηνία των Σοφάδων, καθώς πείστηκε τόσο από τον τρόπο που τον προσέγγισαν οι ιθύνοντες, όσο και διότι διαπίστωσε πως οι στόχοι που έχουν τεθεί μπορούν να επιτευχθούν με το υλικό που υπάρχει. Κι εκείνο που βλέπει ενόψει της συνέχειας είναι ότι «… η πορεία της ομάδας μόνο θετική μπορεί να ‘ναι από ‘δω και πέρα», όπως τόνισε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο προπονητής των Σοφάδων μιλώντας στην εκπομπή «Γυρνώντας την Ελλάδα» στο webradio της ΕΟΚ με την Αθηνά Πατρινού και τον Ραφαήλ Αλαγά.

Πηγή φωτό: facebook

Για το επερχόμενο (05/03) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αλμυρό: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Αλμυρός είναι πρωτοπόρος στον όμιλό μας. Είναι μια ομάδα που τα παιδιά είναι αρκετό καιρό μαζί, μια «δεμένη» ομάδα, με αρκετούς αξιόλογους παίκτες. Από ‘κει και πέρα, εγώ είπα στους παίκτες μου αυτά που πρέπει και θεωρώ ότι θ’ ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί μέσα στο ματς».

Για το σημείο-«κλειδί» του αγώνα: «Η συγκέντρωση και η ηρεμία θα παίξουν πάρα πολύ μεγάλο ρόλο σ’ αυτό το παιχνίδι. Όποια ομάδα καταφέρει να δώσει το ρυθμό που επιθυμεί στο παιχνίδι θα έχει και τον πρώτο λόγο».

Για το λόγο που πήγε στους Σοφάδες: «Ο βασικός λόγος ήταν οι πρωταρχικοί στόχοι που έθεσε η ομάδα εξ αρχής. Με προσέγγισαν μ’ έναν άμεσο τρόπο, μου έδειξαν ότι έχουν απαιτήσεις ως ομάδα και θέλουν να υλοποιηθούν οι στόχοι που έθεσε η διοίκηση. Έτσι δέχτηκα με μεγάλη χαρά να βοηθήσω σ’ αυτήν την κατεύθυνση και με μεγάλη αισιοδοξία και όρεξη αποδέχθηκα αυτήν την πρόταση».

Για τις πρώτες εντυπώσεις του απ’ την ομάδα: «Η κατάσταση στην ομάδα ήταν λίγο περίεργη, γιατί παρ’ ότι έχει ένα καλό ρόστερ με έμπειρους παίκτες και νέα παιδιά, κάπου είχαν χάσει το προσανατολισμό τους ως ομάδα. Αυτό στοίχισε με κάποιες ήττες, αλλά πιστεύω ότι με την προσπάθεια τη δική μου, του συνεργάτη μου, των παικτών και της διοίκησης θα κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας και θεωρώ ότι η πορεία της ομάδας μόνο θετική μπορεί να ‘ναι από ‘δω και πέρα».