“Αγγίζει τα όρια του εγκλήματος η διαιτησία”, λέει ο Απόστολος Πανταζής

Τον άμεσο αποκλεισμό των διαιτητών που “σφύριξαν” το ματς Αίολος Αστακού – Φάρος Κερατσινίου ζητά ο πρόεδρος του Αιόλου Απόστολος Πανταζής με ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook. Το σχόλιό του είναι αρκετά καυστικό, με τον πρόεδρο της ομάδας μάλιστα να καλεί την ομοσπονδία να μεριμνήσει για το καλό του μπάσκετ, ενώ επισημαίνει ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι νομικές διαδικασίες από πλευράς συλλόγου. Διαδικασίες οι οποίες μάλιστα μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα ευρωπαϊκά δικαστήρια, όπως επισημαίνει!!!

Το σχόλιο του προέδρου του Αίολου Αστακού αναλυτικά αναφέρει:

Άδικη ήττα για την ομάδα μας σήμερα…… Αθλητές,προπονητής και προπονητικό team έδειξαν για μια ακόμη φορά την αξία τους!!!! Ευχαριστούμε το φιλάθλο κοινό!!!
Η διαιτησία άθλια αγγίζοντας τα όρια του εγκλήματος,ιδιαίτερα οι διαιτητές Παναγιώτου και Διαμαντής πρέπει άμεσα να αποκλειστουν από επόμενους αγώνες. Ο Α Αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ομάδα μας κύριος Αλέξανδρος Φραίμης κινεί άμεσα νομική διαδικασία.
Ζητάμε από την ΕΟΚ , από ιδιωτική εταιρία ,από τον κύριο Tolis Kotziass,όλους τους φίλους δημοσιογράφους καθώς επίσης και από τον κύριο Κυριάκο Θωμαιδη της Δίκης του Σκάι την ανάλυση του αγώνα γιατί οπως φαίνεται η βρωμιά εκτος του ποδοσφαίρου μπήκε και στο Μπασκετ, θα φτάσουμε μεχρι τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια με οποιοδήποτε κόστος μέχρι να δικαιωθουμε.