Αγγελακόπουλος: «Πάθος, ενέργεια, σοβαρότητα…»

aggelakopoulos-kavalaΟι αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από δύο εβδομάδες αρχίζουν ξανά, με την Καβάλα να αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Φίλιππο Βέροιας. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής Βασίλης Αγγελακόπουλος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, τόνισε τα στοιχεία εκείνα που χρειάζονται ώστε η ομάδα του να επιστρέψει και πάλι στις νίκες…

-Ποιός είναι ο χαρακτήρας του παιχνιδιού με τη Βέροια;

“Το παιχνίδι με το Φίλιππο είναι ένα δύσκολο μάτς, απέναντι σε μία ομάδα με έμπειρα παιδιά. Σας θυμίζω ότι χάσαμε στη Βέροια στον πρώτο γύρο, αυτό νομίζω πως λέει πολλά. Και πως με την ΑΕΚ έχασαν στο σουτ”.

-Μετά την ήττα στο Ιβανόφειο άλλαξε κάτι;

“Όχι φυσικά! Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με ξεχωριστή σοβαρότητα”.

– Άρα να ρωτήσω τι απαιτείται για να φτάσετε στη νίκη το Σάββατο;

“Όπως σε όλα τα εντός έδρας και όχι μόνο παιχνίδια, απαιτούνται τρία πράγματα. Πάθος, ενέργεια και σοβαρότητα. Εάν τα έχουμε αυτά, θα φτάσουμε στη νίκη. Και φυσικά πάντα με τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου μας, που γίνεται “6ος παίκτης” στην Καλαμίτσα”.

-Θεωρείς πως έχει ξεκαθαρίσει κάποιο από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Α1″;

“Εννοείται πως όχι. Μέχρι και την τελευταία αγωνιστική όλα θα παιχτούν. Αυτή την αίσθηση έχω. Στο τέλος θα κάνουν όλοι ταμείο και θα δούμε. Μη ξεχνάτε πως τώρα αρχίζει ο δεύτερος γύρος, στον πρώτο γύρο ήμασταν τελευταίοι στην αρχή και τώρα διεκδικούμε άνοδο…”

* Την Πέμπτη το πρωί αντιπροσωπεία της Ε.Κ.Καβάλας επισκέφτηκαν το 1ο και 2ο δημοτικό σχολείο της Νέας Περάμου.