Αγραβάνης: «Η Εθνική αξίζει τη στήριξη του κόσμου»

agravanisΚάθε νέα προσπάθεια αξίζει τη στήριξη των φιλάθλων. Εκείνη της ανανεωμένης Εθνικής για το Προολυμπιακό Τουρνουά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Ο Δημήτρης Αγραβάνης αισιοδοξεί πως η ελληνική ομάδα θα πετύχει το στόχο της πρόκρισης στο Ρίο και καλεί τον κόσμο να της δώσει ώθηση και να βρεθεί στο πλευρό της στο φιλικό της Πέμπτης με την Τουρκία στο ΟΑΚΑ (18:15). 
 
-Η Εθνική έχει αρκετά νέα πρόσωπα, σε ηλικία και παρουσία, αλλά και κάποιες σημαντικές απουσίες. Πώς βιώνεις αυτή τη διαδικασία; 
«Πράγματι, η Εθνική έχει μια πιο νεανική σύνθεση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Με πολλά παιδιά που βρίσκονται εδώ γνωριζόμαστε, καθώς ήμασταν συμπαίκτες και σε μικρότερες εθνικές ομάδες. Έχουμε μια πολύ αθλητική ομάδα, προσπαθούμε καθημερινά να δίνουμε το 100% και να ικανοποιούμε τον κόουτς. Ελπίζω πως θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο που είναι πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες». 
 
-Αξίζει αυτή η ομάδα τη στήριξη του κόσμου; 
«Σίγουρα, κάθε Εθνική ομάδα, όχι μόνο αυτή του μπάσκετ, αξίζει τη στήριξη του κόσμου. Εκπροσωπούμε όλη την Ελλάδα και θέλουμε να κάνουμε όλους τους Έλληνες χαρούμενους, γι’ αυτό θέλουμε οπωσδήποτε τη στήριξή τους». 
 
-Περιμένεις αυτή τη στήριξη και έμπρακτα στο φιλικό της Πέμπτης με την Τουρκία; 
«Είμαι σίγουρος ότι πολύς κόσμος θα έρθει να μας στηρίξει στο πρώτο μας φιλικό. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους με την απόδοσή μας».