Αδαμόπουλος και Νταλός στην Καβάλα, επιστρέφουν τρεις

Μαζικές ήταν οι κινήσεις της Καβάλας καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάκη Αδαμόπουλου και του Δημήτρη Νταλού, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε την επιστροφή των Δημήτρη Αθανασιάδη, Ιάσωνα Παντόπουλου και Πέτρου Σαββίδη.

Η ανακοίνωση:

«ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ OI ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΝΤΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ! 

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ OI Δ.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, Ι.ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Π.ΣΑΒΒΙΔΗΣ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοινώνουν την επιστροφή στην ENERGEAN KAVALA BC των Καβαλιωτών Καλαθοσφαιριστών: 
Αθανασιάδη Δημήτρη,
Παντόπουλου Ιάσωνα 
και Σαββίδη Πέτρου.
Επίσης ανακοινώνεται η απόκτηση των δύο νέων ταλαντούχων σέντερ, Αδαμόπουλου Γεράσιμου και Νταλού Δημήτρη.

Ο 27χρονος Γεράσιμος Αδαμόπουλος, σέντερ ύψους 2.04 αγωνίστηκε: 2005-2013 ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ, 2013-2015 ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ, 2015-2016 ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Γ ΕΘΝΙΚΗ), 2016-2017 ΓΛΑΥΚΟΣ (Γ ΕΘΝΙΚΗ).
Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Χαριλάου Τρικούπη, με τον οποίο πανηγύρισε αρχικά την άνοδο στην Α2 και εν συνεχεία τη συμμετοχή της ομάδας στα playoffs της κατηγορίας.

Ο 24χρονος Δημήτρης Νταλός, σέντερ ύψους 2.05μ. ξεκίνησε την καριέρα του στον Σπάρτακο Λάρισας. Την σεζόν 2015-16 πήρε μεταγραφή και φόρεσε την φανέλα του Γ.Σ. Λάρισας. Από το 2016 μέχρι και πέρισυ αγωνιζόταν στον Ερμή Αγιάς.

Καλωσορίζουμε όλους τους Καλαθοσφαιριστές μας και τους Ευχόμαστε Υγεία και Πολλές Επιτυχίες με την ENERGEAN KAVALA BC στην φετινή Αγωνιστική Περίοδο!».