ΑΕΚ και Ίκαροι Σερρών έθεσαν θέμα αναβολής της πρεμιέρας…

Κρίσιμη ημέρα είναι η Πέμπτη για το πρωτάθλημα της Α2, καθώς θ’ αποφασιστεί απ’ το ΔΣ της ΕΟΚ εάν θα δοθεί ή όχι το σύνθημα για το τζάμπολ. Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι απόρροια της κίνησης της ΑΕΚ και των Ίκαρων Σερρών να ζητήσουν απ’ την ομοσπονδία την αναβολή όλης της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ή σε διαφορετική περίπτωση των αναμετρήσεών τους (με Αρκαδικό η ΑΕΚ και με το Παγκράτι οι Ίκαροι).

Οι δύο σύλλογοι προχώρησαν σ’ αυτή την κίνηση θέλοντας να κρατήσουν ανοικτή την πόρτα που οδηγεί στην Α1. Οι… υποψίες τους είναι εν μέρει βάσιμες, καθώς δεν αποκλείεται το σενάριο να κληθούν κάποιες ομάδες να καλύψουν το κενό που θα δημιουργηθεί, εάν η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν δώσει το απαραίτητο πιστοποιητικό σε κάποιες απ’ τις έξι ομάδες που δεν το έχουν πάρει ακόμη. ΠΑΟΚ, Καβάλα, ΚΑΟΔ, Μαρούσι, Πανιώνιος και Πανελλήνιος είναι οι έξι ομάδες που περιμένουν την απόφαση της ΕΕΑ και μαζί μ’ αυτές stand by είναι κι οι ΑΕΚ και Ίκαροι Σερρών.

Βέβαια η ομάδα των Σερρών θα βρεθεί χωρίς… κόπο στην Α1, στην περίπτωση εκείνη που δεν δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής σε μία απ’ τις έξι, καθώς τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος της Α2 της περασμένης σεζόν. Αντιθέτως για την ΑΕΚ το πράγμα περιπλέκεται, καθώς θα πρέπει να περιμένει εάν θ’ απαντήσουν αρνητικά και οι υπόλοιπες ομάδες που τερμάτισαν κάτω απ’ την 3η θέση, ώστε να βρεθούν εκείνοι στην Α1…

Πέμπτη, κοντή γιορτή, παραφράζοντας ολίγον τι τη λαϊκή φράση!