Ακάθεκτη η Κύμη, ανακοίνωσε και Λόλα

lolas-kymhΤις ισχυρές μεταγραφές της συνεχίζει η Κύμη! Οι «κοιμιώτες»γνωστοποίησαν την πέμπτη τους μεταγραφή που δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Λόλα.

Η ανακοίνωση:

«Μια πεντάδα νέων μεταγραφών απαριθμεί πλέον ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, καθώς ο Δημήτρης Λόλας είναι και επισήμως παίκτης του! Ο 28χρονος φόργουορντ συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο κ.Αλέξανδρο Θεοδώρου και την νέα σεζόν θα ενισχύσει την ομάδα της Κύμης στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Ο Δημήτρης Λόλας είναι γεννημένος στις 31 Ιανουαρίου 1986, έχει ύψος 2.03 και αγωνίζεται ως PowerForward. Έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην Λάρισα και το 2003 σε ηλικία 17 ετών πήγε στο Μαρούσι. Εκεί έμεινε ως το 2007, παίζοντας συνολικά 28 ματς στην Α1 κατηγορία. Επιπλέον, με την αθηναϊκή ομάδα συμμετείχε στο Europe League το 2004 και στο EuroCup το 2006 και το 2007. Την σεζόν 2007-08 έκανε την πιο «γεμάτη» του χρονιά στην Α1 καθώς έλαβε μέρος σε 20 παιχνίδια με την φανέλα του Αιγάλεω, ενώ την επόμενη σεζόν συνέχισε στην κορυφαία ελληνική κατηγορία αγωνιζόμενος με την Καβάλα. Αμέσως μετά πήρε μεταγραφή στην Δάφνη που βρισκόταν στην Α2, ενώ το 2010 πήγε στο Παγκράτι. Το καλοκαίρι του 2011 αποφάσισε να παίξει στην Β΄Εθνική και τον Αμύντα όπου έμεινε δύο χρόνια, για να πάρει μεταγραφή πέρσι στον Ιωνικό Νίκαιας.

Ιδιαίτερα τιμητικό για το νέο απόκτημα της Κύμης είναι ότι στο παρελθόν ήταν μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, φόρεσε την φανέλα της Εθνικής Εφήβων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2004, της Εθνικής Νέων στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα του 2005 και του 2006, ενώ αγωνίστηκε και με την Εθνική Ανδρών στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2009.

Έχουμε αναφέρει ότι η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια ομάδα που δεν θα είναι απλά ανταγωνιστική στην Β΄Εθνική, αλλά θα διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο στην Α2! Γι’ αυτόν τον λόγο ενισχύει τον Γυμναστικό με σπουδαίους παίκτες, έτσι ώστε να δώσει όλα τα εχέγγυα στον κόουτς Μπρατσιάκο ώστε να μπορέσει να επιτύχει του υψηλούς στόχους της ομάδας. Το σίγουρο είναι ότι τους φίλαθλους της Κύμης τους περιμένουν νέες εκπλήξεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς οι μεταγραφές δεν σταματούν εδώ!».