Ακόμη μία επιτυχία για τον Βασίλη Μητσόπουλο

Mπορεί η ελληνική παρουσία στο πρωτάθλημα μπάσκετ του Κατάρ να μειώθηκε, αλλά ο Βασίλης Μητσόπουλος παραμένει εκεί σταθερά, και συνεχίζει να κάνει… συλλογή τίτλων!

Μετά την αποχώρηση του Στέργιου Κουφού από την Αλ Ραγιάν, ο Λαρισαίος πολύπειρος και πετυχημένος γυμναστής παρέμεινε στην αραβική χώρα, απλά άλλαξε στρατόπεδο και έχει μετακομίσει πλέον στην αντίπαλο της προηγούμενής του ομάδας, την Αλ Γκαράφα. Και μόλις πριν από λίγες ημέρες πρόσθεσε το ένατό του μετάλλιο στη συλλογή, αυτό του Qatar Cup, αυτή τη φορά με την Αλ Γκαράφα!

Άλλωστε ήδη μετρά δύο πρωταθλήματα Κατάρ, ένα παναραβικό με την Αλ Ραγιάν, δύο κύπελλα με Αλ Ραγιάν και Αλ Γκαράφα, το φετινό πρωτάθλημα με την ομάδα U19 της Αλ Γκαράφα, ένα ασημένιο πρωτάθλημα Κόλπου, ασημένιο στο φετινό πρωτάθλημα και ασημένιο στο κύπελλο U19 του Κατάρ!

Οι Άραβες πάντως δείχνουν να έχουν ξετρελαθεί με τον «Μάστερ» όπως είναι γνωστός στους φίλους του, τόσο στη Λάρισα όσο και στο Ρέθυμνο (μιας και στην κρητική ομάδα είχε απόλυτα επιτυχημένη παρουσία), και δεν θέλουν να τον αφήσουν να φύγει από τη χώρα τους!!!

Πιο πετυχημένος γίνεται;

Πηγή: thessaliatv.gr