«Αλήθεια από ποιους νιώσατε ότι απειλείστε;»

orfeas_skopouΑνακοίνωση με την οποία εκτός από τη διαιτησία, τα βάζει με τις προκλήσεις των Ικάρων Σερρών, εξέδωσε ο Ορφέας Νέου Σκοπού.

Η ανακοίνωση:

«Απίστευτα πράγματα και σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σήμερα στο τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Ορφέα και των Ικαρων.

Δεν θα σταθούμε όμως στις προκλήσεις των αντιπάλων, αν και η συμπεριφορά απέναντι στον 70χρονο δημοσιογράφο, κύριο Χάψαλη που δεν έχει πει ποτέ κακή κουβέντα για κανέναν, η αλήθεια είναι ότι μας αιφνιδίασε.
Δεν θα σταθούμε ούτε στους διαιτητές οι οποίοι από το 1ο λεπτό μας έδωσαν να καταλάβουμε τι θα επακολουθήσει αφού καταλόγισαν τεχνική ποινή στον πάγκο γιατί πανηγύρισε καλάθι ενώ στο πεντάλεπτο τα φάουλ ήταν 8-0. Την συνέχεια την είδατε και όσοι δεν ήσασταν στο ματς την φαντάζεστε.
Ούτε καν στο ότι οι άρχοντες του γηπέδου κάλεσαν στο ημίχρονο την αστυνομία σε ένα γήπεδο που δεν έχει γίνει ποτέ το παραμικρό και που πάντα (όπως και σήμερα) είναι κατάμεστο κυρίως από γυναίκες με μικρά αλλά και μωρά παιδιά.
Οι φίλαθλοι δε και των δύο ομάδων καθόταν ανακατεμένοι σε παρέες και σχολίαζαν μεταξύ τους.
Αλήθεια από ποιους νιώσατε ότι απειλείστε;;;
Αντ´ αυτού θα σταθούμε σε αυτούς που θα έπρεπε να είναι οι μοναδικοί πρωταγωνιστές και θα τους δώσουμε συγχαρητήρια.
Συγχαρητήρια στους παίκτες του Ορφέα οι οποίοι με τα όσα συνέβαιναν στην διάρκεια του ματς, κατάφεραν και συγκρατήθηκαν, πράγμα πολύ δύσκολο όταν είσαι ερασιτέχνης και όχι επαγγελματίας .
Συγχαρητήρια στους παίκτες των Ικάρων όχι μόνο για την νίκη τους αλλά κυρίως επειδή παρά το νεαρό της ηλικίας τους δεν παρασύρονται και δεν ακολουθούν τις συμπεριφορές ανθρώπων που τους περιτριγυρίζουν.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά και των δυο ομάδων που έδειξαν ότι ήταν, είναι και θα είναι φίλοι.
ΥΓ. Για μια ακόμα φορά δυστυχώς, κρίμα για το καημένο το μπασκετάκι!!!».