Αλεξίου: «Σύλλογος με κουλτούρα»

Μπορεί ο Ιωνικός Νίκαιας να θεωρείται νεοφερμένος στη Γ’ Εθνική την επόμενη σεζόν, το νέο του μεταγραφικό απόκτημα όμως κάθε άλλο παρά άπειρος στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο λόγος για τον Γιώργο Αλεξίου, ο οποίος μετά τη Λιβαδειά και τον Πολυκράτη Σάμου, αποφάσισε να επιστρέψει στα γνώριμα λημέρια της ομάδας της Αττικής. Αφού υπέγραψε ο έμπειρος άσος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Πως αισθάνεσαι που επέστρεψες και πάλι στον Ιωνικό;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ιωνικό. Θεωρώ το σύλλογο μια μεγάλη οικογένεια, με κουλτούρα, με ωραίο περιβάλλον, οικείο, ζεστό και αυτά ήταν που μέτρησαν και γι αυτό ήρθα».

Τι να περιμένει ο κόσμος της ομάδας από τον Γιώργο Αλεξίου;

«Θα ήθελα κιόλας να πω στον κόσμο πως από μεριάς μου θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να έχουμε μια καλύτερη χρονιά σε σχέση με το προηγούμενο πέρασμά μου που είναι και εύκολο και τα υπόλοιπα θα τα δείξουμε στο γήπεδο, τις Κυριακές».

Τέλος, ένα σύντομο σχόλιο για τη δυναμική του ομίλου που θα αγωνιστεί ο Ιωνικός στο επερχόμενο πρωτάθλημα.

«Είναι ένα πρωτάθλημα ιδιόρρυθμο. Υπάρχουν παιχνίδια που μπορεί να σε βγάλουν εκτός στόχων ή να καθορίσουν τους στόχους σου, αν δεν προσέξεις. Πρέπει να είμαστε σοβαροί την Κυριακή και κάθε βδομάδα να κάνουμε ταμείο και να καθορίζουμε τη συνέχεια».

Η ανακοίνωση του Ιωνικού καταλήγει ως εξής:

«Ως επιτροπή μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας, λοιπόν, καλωσορίζουμε εκ νέου τον αθλητή Αλεξίου και ευελπιστούμε να πετύχει τους προσωπικούς του στόχους μέσα από την επιτυχία του συλλόγου μας».