Ο Ηρακλής προσπάθησε, κυνήγησε την επάνοδο στην Α1, αλλά ο Φάρος έκανε το 3-1 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και πήρε το δρόμο για τη μεγάλη κατηγορία. Ο προπονητής του “γηραιού” Βαγγέλης Αλεξανδρής είδε τους παίκτες του στα αποδυτήρια να κλαίνε για τη χαμένη ευκαιρία. Ο “τίγρης” μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook τόνισε ότι δεν ψάχνει να βρει δικαιολογίες για τη χαμένη ευκαιρία, αλλά άφησε τις… μπηχτές του για την επιλογή του διαιτητή Παναγιώτου.

“Στην αθλητική μου ζωή ποτέ δεν έψαξα να βρώ δικαιολογίες… Επειδή έχω πολλά χρόνια στα γήπεδα όλου του κόσμου, έμαθα να εκτιμώ αλλά και να κρίνω… Γνωρίζετε ότι αυτό που αισθάνομαι θα το πώ… Βλέποντας τους παίκτες μου μέσα στα αποδυτήρια να κλαίνε… Θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στους διαιτητές του αγώνα.. Ειδικότερα στον Παναγιώτου.. Δεν γνωρίζουμε τον λόγο που ο συγκεκριμένος διαιτητής μας σφύριξε σε όλα τα ντέρμπι που παίξαμε φέτος, παρά τις συνεχόμενες διαμαρτυρίες μας… Έντιμοι είμαστε, όχι αφελείς!!”, το “καυστικό” σχόλιο του Έλληνα προπονητή, με αποδέκτες εκείνους που έκαναν τους ορισμούς.

Γκαγκαλούδης: “Παίξατε με τον ιδρώτα μας”

Φυσικά απάντηση δε νομίζουμε ότι θα λάβει, αλλά τα σχόλια που υπάρχουν κάτω από τη σχετική ανάρτηση του Έλληνα προπονητή είναι μπόλικα. Άλλα πικάντικα (sic) και άλλα πολύ “καυτά”. Όπως “καυτός” είναι και στο δικό του σχόλιο ο Γιάννης Γκαγκαλούδης. “Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν τελικά στη γαμοχώρα αυτή”, σχολιάζει μεταξύ άλλων ο αρχηγός του Ηρακλή, που έγραψε στο προφίλ του στο facebook.

“Απλά περήφανος για όλους… Για τους προπονητές μου, τους τεράστιους συμπαίκτες μου, τον πρόεδρο, τον γιατρό, τον φυσιοθεραπευτή και τον καλύτερο φροντιστή που είχα ποτέ. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν τελικά στη γαμοχώρα αυτή… Όσοι είδατε, είδατε. Μας τελειώσατε σήμερα και παίξατε με τον ιδρώτα μας… Προσπαθήσαμε, τα δώσαμε όλα, αλλά… Όσο για κάποιους νταήδες, θα τα ξαναπούμε… Στην Α1 ή στην Α2… Πολλά μπράβο σε όλους… Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, πάθος, θέληση… Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο του Ηρακλή για τη στήριξη και την αγάπη του προς όλους!!! Ήταν και είναι μεγάλη μου τιμή που υπήρξα αρχηγός αυτής της παρέας!!!!!”.