Αλεξανδρής: «Ο δεύτερος γύρος ξεκινάει με ένα δύσκολο παιχνίδι»

Για ακόμα μία εβδομάδα, ο Ηρακλής θα αγωνιστεί εκτός έδρας, αυτή τη φορά θα βρεθεί στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Χολαργό. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε εν όψει της αναμέτρησης, αναφέροντας:

«Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλό ρόστερ, η οποία ξεκίνησε την σεζόν με πολύ υψηλές βλέψεις, και η βαθμολογική της θέση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα λόγω του έμψυχου υλικού.
Η ομάδα του Χολαργού έχει αλλάξει προπονητή και τον τελευταίο καιρό έχει δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι , ώστε να περιορίσουμε τα δυνατά ατού του αντιπάλου, ώστε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας».

Με τη σειρά του, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ανέφερε: «Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος με ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλος έχει αλλάξει τεχνική ηγεσία, και με τον Στέργιο Κουφό στον πάγκο έχει δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Χρειάζεται προσοχή σε όλο το παιχνίδι καθώς ο αντίπαλος παίζει με παγίδες σε όλο το γήπεδο, αλλά και ένα παιχνίδι με ζώνη προσαρμογής».

Ωστόσο, τα γενέθλιά του είχε σήμερα ο έμπειρος προπονητής και οι παίκτες του, δεν παρέλειψαν να του ευχηθούν με τη… συνοδεία μιας τούρτας, η οποία είχε απάνω έναν τίγρη!