Αλλαγές στο πρόγραμμα της Β’ και της Γ’ εθνικής

Σε αλλαγές σε δύο αναμετρήσεις των πρωταθλημάτων της Β’ και της Γ’ εθνικής προχώρησε η ΕΟΚ. Όπως γνωστοποίησε η πρώτη αλλαγή είναι για το παιχνίδι του Πανελευσινιακού με τη Δάφνη Δαφνίου στο πλαίσιο της Β’ εθνικής, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 22/11 αντί για τις 19/11, ενώ η δεύτερη είναι για το ματς της Βέροιας με τον Πρωτέα Γρεβενών (3ος όμιλος) για τη Γ’ εθνική, που αλλάζει έδρα, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Το δάπεδο του “Δ. Βικέλας” έχει υποστεί φθορές από τις έντονες βροχοπτώσεις και έτσι η αναμέτρηση μεταφέρεται στο κλειστό της Κρύας Βρύσης στο νομό Πέλλας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Σας ενημερώνουμε ότι, ο αγώνας ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ – ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ, για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (1ος όμιλος) αντί της 19/11 και ώρα 17.00, θα διεξαχθεί στις 22/11 και ώρα 19.00 στο 2ο κλειστό γυμναστήριο ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ.

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω φθοράς του δαπέδου του γηπέδου από την κακοκαιρία, ο αγώνας ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (3ος όμιλος) της 19/11/2017 και ώρα 17.00 αντί του ΔΑΚ ΒΕΡΟΙΑΣ «Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ», θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ, ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ”.

.
Διαβάστε ακόμη…