Αλλαγή σκυτάλης στην προπονητική ηγεσία του Λοκρού Αταλάντης

Οι επιπτώσεις που έχουν προκληθεί από τον Covid 19 αρχίζουν να γίνονται πλέον όλο και πιο ορατές. Σχέδια, πλάνα και οργανογράμματα πάνε… περίπατο! Αυτό ακριβώς αντιμετωπίζει κι ο Λοκρός Αταλάντης, που όντας «πληγωμένος» από τον κορονοϊό, οδηγήθηκε σε νέα δεδομένα για τη σεζόν που θ’ αρχίσει. Με τους ιθύνοντες τον σύλλογο ν’ αποφασίζουν την αλλαγή σκυτάλης στην προπονητική ηγεσία της ομάδας, λέγοντας «εις το επανιδείν» στον Γιάννη Πανούση και δίνοντας τα ηνία σ’ έναν δικό τους άνθρωπο. Στον μέχρι πρότινος αρχηγό της ομάδας Ανέστη Μάτο…

«Μερικές φορές στην ζωή τα πράγματα δεν μας έρχονται, όπως τα έχουμε σχεδιάσει και επιθυμούμε, λόγω κάποιων αστάθμητων παραγόντων.
Κάτι τέτοιο συνέβη σε όλο τον αθλητισμό την χρονιά που μας πέρασε λόγω της πανδημίας», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου και συνεχίζει: «Η ομάδα μας προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στο πλάνο που έθεσε το καλοκαίρι η διοίκηση του Λοκρού και με την έλευση του Κόουτς Πανούση Γιάννη, έφτιαξε μια ομάδα, που τις 5 πρώτες αγωνιστικές ήταν αήττητη, παίζοντας εντυπωσιακό μπάσκετ, δείχνοντας πως θα μπορούσε να πετύχει τους στόχους της. Με τα σημάδια της πανδημίας ακόμη υπαρκτά και την οικονομική κατάσταση της επόμενης μέρας να είναι πολύ δύσκολη για όλες τις ομάδες όπως και για εμάς, με λύπη λοιπόν είμαστε αναγκασμένοι ,βάσει των νέων οικονομικών δεδομένων ,να μην μπορούμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας με τον κόουτς Πανούση Γιάννη, έναν προπονητή με άριστες μπασκετικές γνώσεις ,ακέραιο χαρακτήρα και άψογη συνεργασία σε κάθε τομέα!!!
Την επόμενη δύσκολη μέρα , αποφασίσαμε το τιμόνι της ομάδας να το δώσουμε σε ένα δικό μας παιδί, που ήταν ο ηγέτης μας και αρχηγός όλα αυτά τα χρόνια, τον Μάτο Ανέστη.
Του Ανέστη του ζητήθηκε να βγει μπροστά και με αυτό τον νέο ρόλο, κάτι που φυσικά δεν αρνήθηκε.
Ελπίζουμε ότι από την νέα χρονιά θα έχουμε και τον κόσμο της Αταλάντης μαζί μας, που φέτος μας έλειψε πολύ και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να περάσουμε όλη αυτή την δυσάρεστη κατάσταση για τον Αθλητισμό, που έχει προκληθεί από τον Covid-19.
Κόουτς, Γιάννη Πανούση ,η πόρτα του Λοκρού θα είναι πάντα ανοιχτή για σένα, εις το επανιδείν…
Ανέστη, καλή αρχή στο νέο σου ρόλο, καλή δύναμη και σιδεροκέφαλος!!!»